SNSD BIJELJINA: Šefovi Slaviše Markovića (PDP) danas polažu račune njemačkom građaninu Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći (foto)

Datum:

Share post:

-Centralna izborna komisija BiH raspisala je izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore po Šmitovom nametnutom zakonu, vladajuća koalicija predvođena SNSD-om po ko zna koji put skinuti maske i tim potezom priznati još jednu svoju prevaru, izjavio je juče (08. maj 2024.) potpredsjednik PDP i poslanik iz Bijeljine u NS RS Slaviša Marković.

Tim povodom se javnosti obratio Gradski odbor SNSD Bijeljine koji upozorava da je apsolutno neprihvatljiva izjava narodnog poslanika PDP iz Bijeljine Slaviše Markovića u vezi sa stupanjem na snagu Izbornog zakona Republike Srpske, jer predstavlja ne samo pokušaj širenja duha predaje nego je usmjerena i na zaustavljanje aktivne politike Republike Srpske.

Dalje napominju, da SNSD ima obavezu izaći na izbore zbog birača koji posljednjih 20 i više godina glasaju za naše politike. Slaviša Marković nema nikakvu obavezu i nikom ni za šta ne odgovara.

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

-Njegovi šefovi (Slaviše Markovića, op.a) danas polažu račune njemačkom građaninu Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći. To narod prepoznaje, zbog čega PDP polako, ali sigurno nestaje sa političke scene, saopštili su iz SNSD Bijeljina.

-Očekivana količina Markovićeve zlonamjernosti upućene Narodnoj skupštini Republike Srpske koja se aktivno bori za ustavna prava srpskog naroda u BiH, samo je pokušaj da se lično preporuči direktno Šmitu i drugim srbomrscima, poručili su iz SNSD Bijeljina.

-Ovakva ponašanja koja imaju za cilj unošenje nesloge i dezorjentacije u srpskom narodu trebaju naići na opštu osudu, jer se samo slogom, sabornošću i političkim jedinstvom može odbraniti narodna sloboda u trenutku kada su grubo napadnute skoro sve vrhovne institucije Republike Srpske, kaže se na kraju saopštenja za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...

Uspješna Srpska ’’dr Zlatko Maksimović’’ predala CiK prijavu za Lokalne izbore – za odbornike i za gradonačelnika Bijeljine

Uspješna Srpska ’’dr Zlatko Maksimović’’ predala je Centralnoj izbornoj komisiji prijavu za predstojeće lokalne izbore, za oba nivoa,...