SNSD BIJELJINA: Šefovi Slaviše Markovića (PDP) danas polažu račune njemačkom građaninu Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći (foto)

Datum:

Share post:

-Centralna izborna komisija BiH raspisala je izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore po Šmitovom nametnutom zakonu, vladajuća koalicija predvođena SNSD-om po ko zna koji put skinuti maske i tim potezom priznati još jednu svoju prevaru, izjavio je juče (08. maj 2024.) potpredsjednik PDP i poslanik iz Bijeljine u NS RS Slaviša Marković.

Tim povodom se javnosti obratio Gradski odbor SNSD Bijeljine koji upozorava da je apsolutno neprihvatljiva izjava narodnog poslanika PDP iz Bijeljine Slaviše Markovića u vezi sa stupanjem na snagu Izbornog zakona Republike Srpske, jer predstavlja ne samo pokušaj širenja duha predaje nego je usmjerena i na zaustavljanje aktivne politike Republike Srpske.

Dalje napominju, da SNSD ima obavezu izaći na izbore zbog birača koji posljednjih 20 i više godina glasaju za naše politike. Slaviša Marković nema nikakvu obavezu i nikom ni za šta ne odgovara.

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

-Njegovi šefovi (Slaviše Markovića, op.a) danas polažu račune njemačkom građaninu Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći. To narod prepoznaje, zbog čega PDP polako, ali sigurno nestaje sa političke scene, saopštili su iz SNSD Bijeljina.

-Očekivana količina Markovićeve zlonamjernosti upućene Narodnoj skupštini Republike Srpske koja se aktivno bori za ustavna prava srpskog naroda u BiH, samo je pokušaj da se lično preporuči direktno Šmitu i drugim srbomrscima, poručili su iz SNSD Bijeljina.

-Ovakva ponašanja koja imaju za cilj unošenje nesloge i dezorjentacije u srpskom narodu trebaju naići na opštu osudu, jer se samo slogom, sabornošću i političkim jedinstvom može odbraniti narodna sloboda u trenutku kada su grubo napadnute skoro sve vrhovne institucije Republike Srpske, kaže se na kraju saopštenja za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...