CRNADAK: Stevandić i sve stranke vladajuće koalicije prijaviće se na poziv CIK BiH za učešće na lokalnim izborima (foto)

Datum:

Share post:

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da će odluku CIK BiH o sprovođenju lokalnih izbora u BiH razmatrati političke partije koje čine vladajuću koaliciju u Srpskoj.

Tim povodom javnosti se obratio i Igor Crnadak koji je saopštio da je u izjavama o Šmitu i pitanju Izbornog zakona najžešći i najradikalniji obično bio Nenad Stevandić.

-Stevandić je, takođe, prednjačio i u napadima na opoziciju, njenom etiketiranju i sprečavanju da rade svoj posao u Narodnoj skupštini, kaže Crnadak.

Stevandić: Vladajuća koalicija u Republici Srpskoj će raspravljati o odluci CIK

Crnadak je dalje naveo da je važno da se njegova (Stevandićeva op.a) jučerašnja izjava prevede na srpski jezik te saopštio i naveo:

-Stevandić i sve stranke vladajuće koalicije prijaviće se na poziv Centralne izborne komisije BiH za učešće na lokalnim izborima,

-Stevandić i sve stranke vladajuće koalicije izaći će na izbore po zakonu koji je Kristijan Šmit nametnuo,

-Stevandić i sve stranke vladajuće koalicije još jednom su pokazali da su velike izjave o Izbornom zakonu Republike Srpske, njegovo usvajanje u sred noći, najava Mazalice da će MUP RS hapsiti one koji budu provodili izbore po pravilima CIK BiH i drugi zapaljivi stavovi SNSD i koalicije bili još jedna njihova prevara i još jedno poniženje NSRS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...