Na insistiranje gradonačelnika Mićića još jedan priključak na auto-put

Datum:

Share post:

Vozači iz zapadnog dijela Semberije moći će direktno da se uključe na auto-put Beograd-Banjaluka preko petlje koja će biti izgrađena na dijelu ove saobraćajnice između Brčkog i Bijeljine dogovoreno je na sastanku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem, kojem je prisustvovao i direktor JP „Auto-putevi Republike Srpske“ Dušan Topić. Riječ je o dijelu Semberije koji obuhvata mjesne zajednice Vršani, Bukovicu, Magnojević i Dragaljevac.
 
– Svjesni smo koliko će auto-put unaprijediti svakodnevni život stanovnika Semberije i zbog toga smo predložili da na zapadnom izlazu s teritorije Grada Bijeljina prema Brčko distriktu bude izgrađen još jedan priključak, radi lakšeg pristupa auto-putu iz svih dijelova Semberije. Drago mi je što smo naišli na njihovo razumijevanje i što su podržali naš prijedlog – istakao je gradonačelnik Mićić.
 
U Semberiji se intenzivno rješavaju imovinsko-pravni poslovi na trasi nove saobraćajnice i u toku je eksproprijacija zemljišta za izgradnju dionice auto-puta od Rače do Bijeljine, a ugovori o otkupu do sada su potpisani sa 96,5 odsto vlasnika na dionici od Rače do Bijeljine dugoj 17,1 kilometar.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...