SNJEŽANA KRSTIĆ: Kada se spoje ljubav prema komunikaciji, analitici i diploma FPE

Datum:

Share post:

Fakultet poslovne ekonomije godinama unazad prati reputacija da je „rasadnik talenata“ koji još tokom studija dobijaju priliku da pokažu svoje znanje i vještine u realnom poslovnom sektoru.

Jedan od takvih primjera je i Snježana Krstić, naša nekadašnja studentkinja, koja je trenutno zaposlena u kompaniji „Sport Vision“ na poziciji Regionalnog digital marketing menadžera za područje BiH, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Albanije. Njen poslovni razvoj u pomenutoj kompaniji počinje u martu 2017. godine, kada se kao studentkinja 4. godine, na smjeru Poslovna informatika, prijavila za dvonedjeljnu studentsku praksu.

 
Još prije odbrane diplomskog rada, u istoj kompaniji, počinje sa radom kao volonter. Nakon sticanja zvanja diplomiranog ekonomiste, nastavlja angažman kao pripravnik u marketing sektoru, a zatim kao marketing menadžer za jedan od maloprodajnih koncepata koji posluju u okviru kompanije. Uporedo sa radom na poziciji marketing menadžera, stiče znanja i vještine iz oblasti digitalnog marketinga, kako bi od kraja 2019. godine započela rad na sadašnjoj poziciji.

Tokom studija, Snježana je bila aktivan član Saveza Studenata Fakulteta poslovne ekonomije, naučno-nastavnog vijeća Fakulteta, kao i Ekonomskog instituta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Pored visoke prosječne ocjene tokom studija, posebno je ponosna na učešća u velikom broju vannastavnih aktivnosti i studentskim organizacijama. Među njima, ističe humanitarni projekat „A zašto ja nemam paketić?“ (na kojem je bila koordinator 2 godine), takmičenje studenata „Jelen Business Case Challenge“, „Hackathon – Zajedno postižemo više“ i predstavljanje Fakulteta poslovne ekonomije, sa još dvije koleginice, na Samitu studenata ekonomije u Beogradu.

Za kraj, poruka svim budućim, ali i sadašnjim studentima, bi bila da kontinuirano rade na usvajanju novih vještina i znanja. Marljivost, samopouzdanje, stručnost i svestranost su uvijek na cijeni i u trendu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/fpe.ues.rs.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Švajcarska pobjednik Еvrovizije!

Švajcarska je pobjednik 68. po redu Pjesme Еvrovozije! Drugo mjestu pripalo je hrvatskom predstavniku Bejbi Lazanji. Srpska predstavnica Teja Dora,...

EVROVIZIJA: Teja Dora prošetala sa srpskom zastavom (foto)

Počelo je veliko finale 68. Pjesme Evrovizije a predstavnici država koje učestvuju u finalu defilovali su velikom scenom...

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić“ Bijeljina domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika (foto)

JU Gimnazija ,,Filip Višnjić" Bijeljina danas je bila domaćin Republičkog takmičenja iz srpskog jezika za učenike drugih razreda...

IO FS RS: Izbori na Vidovdan – Vici Zeljkoviću novi četvorogodišnji mandat

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske koja je održana danas donesena je odluka da se izbori...