Fond za nagrade Zimske lige u malom fudbalu 20 000 KM

Datum:

Share post:

Zimska futsal liga Bijeljina 2018-2019 ove godine počinje 28. decembra, a finale je planirano za 12. januar 2019. godine, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. Zimska liga u malom fudbalu održava u organizaciji Gradske boračke organizacije i pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina.
 
Predsjednik Gradske boračke organizacije Miodrag Stevanović naveo je da je fond nagrada pobjedničke ekipe vrijedan i da očekuju dobar odziv ekipa, ali i građana koji će pratiti utakmice.
 
– Fond nagrada je 20.000 konvertibilnih maraka, od kojih će pobjednička ekipa biti nagrađena sa 8.000 KM, drugoplasirana 2.000 KM, a za osvajača trećeg mjesta predviđeno je 1.000 KM. U organizaciji turnira biće angažovani demobilisani borci i ratni vojni invalidi, tako da ovaj turnir ima i human karakter – pojasnio je Stevanović.
 
Gradonačelnik Mićo Mićić je naglasio da je Bijeljina lokalna zajednica sa najviše registrovanih sportskih klubova i da je sinonim za grad sporta.
 
– Već godinama podržavamo održavanje Zimske lige u malom fudbalu i zahvalni smo Boračkoj organizaciji, ali i Opštinskom fudbalskom savezu što već godinama organizuju Zimsku ligu koja okuplja sve više ekipa, ali i sugrađana koji prate ovaj turnir – istakao je Mićić.
Da je iz godine u godinu sve veći broj ekipa koje učestvuju u turniru, potvrdio je i Radika Marić iz Opštinskog fudbalskog saveza, uz podsjećanje da je prošle godine učestvovalo oko 80 ekipa.
 
– Potrudićemo se da i ove godine organizujemo turnir za sve kategorije, predpionire, pionire, kadete, juniore, veterane, seniore, te klubove opštinske i područne lige. Prijave se primaju svakim radnim danom do 27. decembra u prostorijama Gradske boračke organizacije, a izvlačenje parova i žrijeb je planiran istog dana u 13 časova – naveo je Marić. Organizatori i pokrovitelji su pozvali ekipe da se prijave, kao i sugrađane da tokom predstojećih praznika uživaju u kvalitetnom fudbalu i dobroj organizaciji. Tokom turnirskih dana biće svakodnevno dodjeljivane i nagrade za publiku, a vrijedne nagrade biće obezbijeđene za polufinalno i finalno veče turnira.  

Iz gradskog budžeta za ove namjene biće izdvojeno 10.000 konvertibilnih maraka.
 
Zimska futsal liga u malom fudbalu u Bijeljini, tradicionalno se održava od 1994. godine.
 
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Pučilama kod Bijeljine Zdravko Perić i Nemanja Makić napravili Farmu „5 jaja“ sa slobodnim uzgojem kokošaka (foto, video)

Nešto novo u Semberiji je Farma pod nazivom "5 jaja" koju su napravili mladi Zdravko Perić i Nemanja...

BIJELJINA: Predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena jedna od glavnih nagrada VIII Internacionalnog festivala muzike „Primavera“ (foto)

U Bijeljini je danas predstavnicima Glazbene škole ’’Ivana Plemenitog Zajca’’ iz Mostara uručena harmonika Bugari Armando model Nemo...

Potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizovao prijem za uspješnu učenicu Halimu Aletović

Danas je Gradskoj upravi potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina Mustafa Gradaščević organizivao prijem za učenicu petog razreda osnovne škole...

Dom zdravlja Bijeljina obilježio jubilej – 30 godina postojanja i samostalnog rada (foto, video)

Dom zdravlja Bijeljina danas je obilježio jubilej – 30 godina postojanja. Povodom 30 godina samostalnog rada i postojanja...