Predsjedništvo PDP ODBACILO SPORAZUM sa SNSD u Bijeljini

Datum:

Share post:

Predsjedništvo PDP-a nije prihvatilo predizborni koalicioni sporazum koji su u Bijeljini potpisali predsjednici gradskih odbora PDP i SNSD i zadužilo je Gradski odbor PDP-a Bijeljina da sprovede ovu odluku Predsjedništva, saopšteno je iz PDP-a nakon današnje sjednice Predsjendištva ove stranke.

U saopštenju se navodi da je usvojen zaključak kojim se predlaže Glavnom odboru PDP-a da donese odluku da neće biti predizbornih koalicija sa SNSD, osim u izuzetnim slučajevima kao što je Srebrenica, za koje će se donositi posebne odluke.

– Predsjedništvo PDP-a smatra da je zbog novonastale situacije u vezi virusa korona najvažnije da građani Republike Srpske u potpunosti poštuju preporuke struke i nadležnih institucija. PDP-a poziva sve svoje članove i simpatizere da u ovim danima ne zaborave na naše najstarije i zdravstveno i socijalno ugrožene građane i da im pomognu u svemu što im je potrebno, posebno poštujući bezbjednosna pravila nadležnih institucija – navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo PDP-a, navodi se dalje, smatra da su virusom korona podjednako ugroženi zdravlje građana i privreda, te da zdravstveni sistem Srpske neće biti uspješan bez uspješne privrede koja omogućuje redovno finansiranje zdravstvenog sistema.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...