PETAR ĐOKIĆ pod lupom policije i Tužilaštva Republike Srpske

Datum:

Share post:

Pod lupom istražnih organa policije i Tužilaštva Republike Srpske, nalazi se ministar u Vladi RS Petar Đokić, te lider Socijalističke partije.
 

Dok se u političkim kuloarima špekuliše da Đokić gubi povjerenje unutar sopstvene partije, ali i unutar vladajuće koalicije, iz Tužilaštva jasni:

“Republičko javno tužilastvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala postupa u jednom predmetu u kojem je prijavljen Petar Đokić, a u vezi sa poslovanjem EFT Rudnik i Termoelektrana Stanari d.o.o. Tužilaštvo je zaprimilo Izvještaj Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske o preduzetim mjerama i radnjama koje se odnose na izuzimanje relevantne predmetne dokumentacije, a u vezi sa poslovanjem ovog privrednog subjekta. Više informacija o ovom predmetu u ovom trenutku ne možemo iznositi”, rečeno je za N1.

Nema detalja o predmetu, ali ima potvrda da se Đokiću na teret stavljaju sumnjive dodjele koncesija na štetu Republike Srpske.

 Iz Vlade se o ovom slučaju još nisu oglašavali. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba/N1/insajder.in

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...