SERVISNE INFORMACIJE: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U Ulici vojvode Petra Bojovića u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Glogovac i Savića Bara u Janji, danas, od 8.00 do 14.30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju, zbog rekonstrukcije priključka i otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, od 8.00 do 10.00 časova, bez struje će biti korisnici koji se snabdijevaju električnom energijom sa TS Patkovača, Krčevine BTS.

U periodu od 8.00 do 15.00 časova doći će do zastoja kada je riječ o snabdijevanju sa dalekovoda “Srednjoškolski centar”, “Elvako”, “Dimitrija Tucovića”, “Novi Mlin”, “Novo Selo”, “Orao”, “Kruševlje”, ”Industrija 1”, “Gojsovac 1” i “Gojsovac 2”, navode iz Elektro-Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...

Omladinci RSS posadili breze u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ (foto)

Republička omladina Srpske donirala je i posadila breze u okviru akcije Gradske uprave grada Bijeljina „April – mjesec...

PETROVIĆ: Danas isplata subvencija za đačke karte za srednjoškolce i za osnovce

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata...