SERVISNE INFORMACIJE: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Datum:

Share post:

U Ulici vojvode Petra Bojovića u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Glogovac i Savića Bara u Janji, danas, od 8.00 do 14.30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju, zbog rekonstrukcije priključka i otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

Kada je riječ o snabdijevanju električnom energijom, od 8.00 do 10.00 časova, bez struje će biti korisnici koji se snabdijevaju električnom energijom sa TS Patkovača, Krčevine BTS.

U periodu od 8.00 do 15.00 časova doći će do zastoja kada je riječ o snabdijevanju sa dalekovoda “Srednjoškolski centar”, “Elvako”, “Dimitrija Tucovića”, “Novi Mlin”, “Novo Selo”, “Orao”, “Kruševlje”, ”Industrija 1”, “Gojsovac 1” i “Gojsovac 2”, navode iz Elektro-Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...

Počinje obnova i restauracija Aja Sofije

Turska vlada odlučila je da započne dugo čekanu obnovu i restauraciju nekadašnje pravoslavne crkve Aja Sofija u Istanbulu,...