BIJELJINA: U srijedu i četvrtak mogući kraći zastoji u isporuci električne energije

Datum:

Share post:

Kraći zastoji u isporuci električne energije mogući su u srijedu, 15. januara, kada je riječ o potrošačima koji se električnom energijom snabdijevaju sa  TS “Bijeljina dva.

Do zastoja u isporuci će doći u periodu od 8.00 do 15.00 časova, zbog funkcionalnog ispitivanja SCADA sistema, najavljeno je iz “Elektro-Bijeljine”.

Povremeni, kraći zastoji u sedmočasovnom periodu mogući su kada je riječ o snabdijevanju sa dalekovoda “Novi Mlin”, “RMK”, “Dimitrija Tucovića”, “Kruševlje”, “Srednjoškolski centar”, “Novo Selo”, “Industrija jedan”, “Gojsovac dva”, “Orao”, “Poslovnica” i “Gojsovac”. Riječ je o ulicama Račanska, Komitska, Beogradska, Živojina Mišića i pripadajućim sporednim ulicama, kao i dijelu ulice Dimitrija Tucovića i dijelu naselja Kruševlje.

Povremeni kraći zastoji mogući i u Popovima, Amajlijama, Dijelovima i Novom Selu.

Iz Elektro-Bijeljine navode da su i u četvrtak, 16. januara, od 8.00 do 15.00 časova, mogući povremeni kraći zastoji. Kraći zastoji su mogući kada je riječ o snabdijevanju sa TS “Dvorovi”, zbog ispitivanja SCADA sistema. Riječ je o naseljima Dvorovi, Triješnica, Kriva Bara, Međaši i Trnjaci.

Istog dana u istom terminu mogući su i kraći zastoji, kada je riječ o građanima koji se električnom energijom snabdijevaju sa trafostanice “Ostojićevo”. Riječ je o mjestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, Brodac, Balatun, Velino Selo, u dijelu Velike Obarske, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...