Željko Drljača, penzionisano vojno lice, sa završenom Komandno-štabnom i Generalštabnom školom u Beogradu pristupio je Pokretu za Bijeljinu.

-Danas smo u prostorijama Pokreta za Bijeljinu ozvaničili novo pojačanje u najužem rukovodstvu Pokreta za Bijeljinu, izjavio je predsjednik Milenko Mitrović sa saradnicima.

Mitrović je istakao da se Pokretu za Biheljinu pridružio istinski dobar čovjek i dokazani patriota, gospodin Željko Drljača, penzionisano vojno lice, sa završenom Komandno-štabnom i Generalštabnom školom u Beogradu, te da je obavljao mnoge važne funkcije i pozicije.

-U svojoj karijeri obavljao je mnogobrojne dužnosti od Komandira voda do Komandanta samostalnog bataljona -Puk brigade, bio je i Načelnik dvije uprave u vojnom štabu, a posebno se istakao na poziciji vojnog atašea u Republici Turskoj, rekao je Mitrović.

Željko Drljača je nosilac medalje Zasluga za narod i borac prve kategorije, nastanjen jebu Bijeljini, oženjen je i otac je dvoje djece.

-Od danas ćemo zajedničkim snagama, kao dio porodice Pokreta za Bijeljinu, nastaviti predanu i iskrenu borbu za bolju, snažniju i sigurniju Bijeljinu i Republiku Srpsku, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име