Željko Drljača pojačao Pokret za Bijeljinu

Datum:

Share post:

Željko Drljača, penzionisano vojno lice, sa završenom Komandno-štabnom i Generalštabnom školom u Beogradu pristupio je Pokretu za Bijeljinu.

-Danas smo u prostorijama Pokreta za Bijeljinu ozvaničili novo pojačanje u najužem rukovodstvu Pokreta za Bijeljinu, izjavio je predsjednik Milenko Mitrović sa saradnicima.

Mitrović je istakao da se Pokretu za Biheljinu pridružio istinski dobar čovjek i dokazani patriota, gospodin Željko Drljača, penzionisano vojno lice, sa završenom Komandno-štabnom i Generalštabnom školom u Beogradu, te da je obavljao mnoge važne funkcije i pozicije.

-U svojoj karijeri obavljao je mnogobrojne dužnosti od Komandira voda do Komandanta samostalnog bataljona -Puk brigade, bio je i Načelnik dvije uprave u vojnom štabu, a posebno se istakao na poziciji vojnog atašea u Republici Turskoj, rekao je Mitrović.

Željko Drljača je nosilac medalje Zasluga za narod i borac prve kategorije, nastanjen jebu Bijeljini, oženjen je i otac je dvoje djece.

-Od danas ćemo zajedničkim snagama, kao dio porodice Pokreta za Bijeljinu, nastaviti predanu i iskrenu borbu za bolju, snažniju i sigurniju Bijeljinu i Republiku Srpsku, zaključio je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...