Završna konferencija RSS: Pobjeda za bolju budućnost mladih u Republici Srpskoj (foto, video)

Datum:

Share post:

Kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić i predsjednik RSS Mladen Petrović poručili su građanima da su sigurni u pobjedu, nastavak zaštite Republike Srpske i prava srpskog naroda, kao i u jačanje privrede, ekonomije i industrije, za šta se više od petnaest godina zalažu Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Na završnoj konferenciji za novinare Republičke stranke Srpske /RSS/, kojoj je prisustvovalo više od 50 članova i aktivista RSS, Slavenko Ristić naglasio je da omladinci koji stoje uz njega govore više od svih političkih floskula, te da će onako kako je radio u privredi, raditi i kao budući poslanik.

– Zbog mladih i djece Republike Srpske sve ovo i činim. Zahvaljujem aktivistima i članovima RSS i svim saradnicima koji su bili uz mene tokom kampanje, a posebno SNSD-u na čijoj sam listi i koaliciji oko koje smo okupljeni. Samo nas jedinstvo može voditi naprijed, a osnovni cilj svih nas je stabilna i politički bezbjedna Republika Srpska – naveo je Ristić.

On je pozvao građane da na izborima izaberu one koji manje govore, a više rade.

– Birajmo ljude iza kojih stoje rezultati. Samo tako ćemo sačuvati Republiku Srpsku, zadužbinu koju su nam ostavili borci Odbrambeno-otadžbinskog rata. Moramo nastaviti da se borimo da nam stranci ne biraju vlast, nego da to čini ovaj narod – naglasio je Ristić.

Predsjednik RSS Mladen Petrović rekao je da je Republička stranka Srpske dala kandidata vrijednog pažnje, a da je cijeli tim pružio maksimum tokom prethodnih mjesec dana.

– Zahvaljujem svima na dobroj saradnji, a naša poruka je jasna – ne želimo da se vraćamo na početak jer Republika Srpska već 15 godina ima uspostavljene snažne institucije koje treba da unaprijedimo, a ne da degradiramo. Trebaju nam ljudi koji u svakoj situaciji imaju stav, a to su Milorad Dodik i Željka Cvijanović – istakao je Petrović.

On je pozvao građane Semberije da izađu na izbore, pokažu društvenu odgovornost i učestvuju u kreiranju svoje države i politike.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

TZ ŽUPANJA U BIJELJINI: Nastojimo obnoviti našu tradiciju i prenijeti je na našu djecu (foto, video)

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini, izlagači su i prijatelji, gosti iz Turističke zajednice Grada...

Kreativna radionica u ugljevičkoj školi: Čvrsta veza između učenika, roditelja i učitelja

U povodu predstojećeg najvećeg hrišćanskog praznika-Vaskrsa roditelji učenika drugog razreda osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika održali su...

LOPARE I OVE GODINE U „RITMU EVROPE“ (foto)

U Centru za kulturu Lopare održana je audicija za najveći dječiji festival "Ritam Evrope", koji okuplja mlade talentovane...

Srpska za godinu dana „izgubila“ više manjih opština

Već više od 20 godina Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj, a takav trend nastavljen je i u...