Vučić čestitao Dodiku Dan Republike: “Neka živi Srpska! Neka živi Srbija“

Datum:

Share post:

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjedniku Miloradu Dodiku povodom Dana Republike Srpske te poželio napredak, mir i blagostanjem svim hrađanima.

„Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za napredak, mir i blagostanje svih građana”, naveo je Vučić.

Vučić je dodao da se moć jednog naroda mjeri snagom njegovog jedinstva i nepokolebljivosti u očuvanju duhovnosti, jezika, pisma, identiteta, istorijskog i kulturnog naslijeđa, a njegova veličina – njegovanjem najviših moralnih i ljudskih vrijednosti i ideala, kao i spremnosti da svoje dobro podijeli sa drugima. 

Kako kaže Vučić, upravo takva Srpska treba da ostane pokretač prosperiteta i temelj stabilnosti, uprkos svim izazovima.

„Za mir i blagostanje nastavljamo zajedno da se borimo radom, znanjem, kreativnošću i dobrom voljom prema svima koji su spremni da iskreno prihvate pruženu ruku saradnje, kako bi cijeli region krenuo putem napretka, na dobrobit svih građana koji žive na ovim prostorima. Srbija će, kao i do sada, dosljedno podržavati sprovođenje odredbi Dejtonskog sporazuma, poštujući integritet Bosne i Hercegovine, kao i integritet Srpske u njenim ustavnim okvirima”, poručio je Vučić.

 Vučić je dodao da će Srbija, kao i do sada, biti najvažnije uporište i oslonac Srpskoj, “jer su veze koje nas spajaju, kao braću koja su kroz istoriju dijelila i dobro i zlo, neraskidive i vječne”.

Vučić je svim građanima Srpske poželio da u miru slave praznike.

“Svim građanima Republike Srpske želim da uvijek u miru i dobru slave praznike, da se radujemo zajedništvu i vezama koje niko ne može da raskine, da vodimo računa o našim potomcima poštujući pretke i da nastavimo da radimo na projektima koji nas povezuju i grade bolju i sigurnu budućnost za sve. Neka živi Srpska! Neka živi Srbija!“, navodi se u čestitki predsjednika Vučića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Vodič za održavanje, prihranu i presađivanje orhideja

Za orhideje kažu da su najljepše cvijeće na planeti, ali ako ih gajite, vrlo je važno znati osnovna...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 26. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...