VRIJEME DANAS oblačno sa prolaznom kišom

Datum:

Share post:

U noći naoblačenje na sjeverozapadu, zapadu i dijelom na sjeveru. U tim predjelima će početi da pada kiša, a do jutra će se proširiti na većinu predjela uz oblačno vrijeme. Na planinama će padati susnježica i snijeg.

Jedino na jugu još sa promjenjljivom oblačnošću sunčano. Tokom dana oblačno u svim predjelima,  s mjestimičnim padavinama uglavnom u centralnom pojasu zemlje, kiše u nižim i susnježice i snijega u višim predjelima. Uz pad temperature prema večeri, postojaće i uslovi da se sniježna granica spusti prema nižim predjelima, samo u centralnom pojasu. U sjevernom i južnom pojasu zemlje biće oblačno, prohladno i pretežno suvo. Poremećaj dolazi sa kopna i ne donosi puno vlage, pa neće biti obilnih padavina.

Vjetar slab do umjeren sjeverac, tokom dana u pojačanju, kada će u planinskom lancu biti jak, na momente vrlo jak. Minimalna jutarnja temperatura vazduha od 1 do 6, na jugu malo viša, u višim predjelima od -3 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 8 stepeni, na sjeveroistoku i jugu malo viša a na planinama od 0 stepeni Celzijusovih. Posijlepodne izraženiji pad, posebno u planinama na zapadu, a zatim i na istoku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik Želju gurnuo na sporedni kolosijek

Očekivalo se da meč Radnik – Željezničar donese neizvjesnu utakmicu, a dobili smo lak i siguran trijumf ekipe...

CRNA GORA: Dva amandmana na rezoluciju, krivica individualna, poštovati Dejton

Crna Gora će uz posredovanje SAD predati dva amandmana na njemačku Rezoluciju o Srebrenici u cilju postizanja što...

FUTSALERI SARAJEVA NAPRAVILI BREJK U BIJELJINI, MOSTAR SG SIGURAN KOD KUĆE

Futsaleri Sarajeva i Mostar SG napravili su početnu prednost u polufinalu plej-ofa Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sarajevo je...

Pashalno večernje u ugljevičkom hramu: VASKRS SRCA „UŽARIO“ (foto)

U ugljevičkom Hramu Svete Petke Paraskeve služeno je Pashalno večernje nakon čega su vjernici pošli u ophod oko...