Večaras je na gradskom trgu u Ugljeviku svečano otvorena manifestacija „Zimsko selo“ koja će trajati do 21. januara.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija a generalni pokrovitelj Opština Ugljevik.

U sklopu „Zimskog sela“ nalazi se i klizalište koje će biti otvoreno svakim danom od 12-21 čas.

Na svečanom otvaranju nastupio je orkestar harmonika Osnovne škole „Aleksa Šantić“ Ugljevik pod vodstvom nastavnika Slavka Nikolića.

Zvanično otvarajaći manifestaciju, direktor Turističke organizacije opštine Ugljevik Dragan Đokić čestitao je okupljenim sugrađanima Novu godinu želeći svima dobro zdravlje, uspjeh, ličnu i porodičnu sreću.

-Želim vam da uživate u prazničnim danima i ovoj manifestaciji, da lijepo klizate, da se niko ne povrijedi i da oni koji ne znaju nauče klizati jer će održavanje ove manifestacije iz godine u godinu biti nastavljeno-rekao je Đokić.

On je dodao da će u okviru manifestacije „Zimsko selo“ u četvrtak 4. januara od 16 časova biti predstavljanje učenika Osnovne škole „Aleksa Šantić“ programom za najmlađe, u nedjelju 14. januara u 13 časova Škola sporta „Mali šampioni“ organizovaće trku za djecu „Ho-Ho-Ho Kids Run“, u četvrtak 18. januara od 16 časova programom za najmlađe predstavice se učenici OŠ „Vuk Karadžić“ Zabrđe i u nedjelju 21. januara u 16 časova nastupiće mališani iz Kluba za djecu „Mali Princ“ a vrijeme od 17 časova rezervisano je za nastup Kulturno umjetničkog društva „Rudar“.

Zamjenica načelnika opštine Ugljevik Vanja Zekić čestitala je okupljenima novogodišnje praznike sa željom da 2024. godinu provedu u dobrom zdravlju, miru, sreći, ljubavi, toleranciji i razumijevanju.

-Večeras u Ugljeviku otvaramo jednu zaista prelijepu manifestaciju. Turistučka organizacija imala je hrabrost da predloži prelijepu ideju i uz podršku Opštne realizacija je upravo ovdje večeras. Nadam se da će naša djeca Ugljevika svakim danom svoje vrijeme provoditi ovdje i da će ova manifestacija svake godine biti sve posjećenija a da će klizalište biti sve veće i veće-rekla je Zekićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име