Turistička organizacija opštine Ugljevik predstavila se na devetom Beogradskom Manifestu (foto)

Datum:

Share post:

Turistička organizacija opštine Ugljevik se predstavila na devetom Beogradskom Manifestu pod zajedničkim štandom Turističke organizacije Republike Srpske, pri čemu je predstavljena zajednička turistička ponuda.

Ovom prilikom direktor Turističke organizacije opštine Ugljevik, Dragan Đokić obavio je razgovor sa pomoćnikom ministra Turizma i omladine Srbije, Dunjom Đenjić oko podrške i ulaganja u razvojne projekte Turističke organizacije opštine Ugljevik, na prvom mjestu Muzejskog kompleksa rodne kuće Filipa Višnjića.

Ovim događajem stekli su se uslovi da se unaprijedi prekogranična saradnja Turističke organizacije opštine Ugljevik i Turističke organizacije Srbije, s ciljem razvoja turizma, uz razmjenu znanja i pozitivnih iskustava u poslovanju.

Zajedničkim nastupom sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, obavljen je niz razgovora sa direktorom Turističke organizacije Republike Srpske Miodragom Lončarevićem, pri čemu je istaknuta potreba unapređenja saradnje te podrške projektima kreiranjem jedinstvenog turističkog proizvoda našeg regiona.

Predstavljanje na ovom sajmu našom turističkom ponudom i obavljenim razgovorima smatramo veoma uspješnim, što potvrđuje veliki broj posjeta našem štandu. Naš štand je uljepšan gastro ponudom restorana Malinić, koja je predstavljala atrakciju u kojoj su posjetioci mogli i da uživaju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

CIK ODLUČILA: Lokalni izbori u BiH odžaće se 6. oktobra

CIK ODLUČILA Lokalni izbori u BiH odžaće se 6. oktobra Centralna izborna komisija BiH danas je donijela jednoglasnu odluku...

Semberski poljoprivrednici očekuju dobre prinose

Radovi na semberskim njivama u punom su jeku. Kao najveća „fabrika pod vedrim nebom“ i ovu sezonu dočekuje...

LOPARE: Sastanak rukovodstva Opštine sa delegacijom Trstenika (foto)

Načelnik Rado Savić sa saradnicima, povodom Dana i krsne slave opštine Lopare, je održalo sastanak sa predstavnicima bratske...

Sutra neradni dan u Srpskoj

 U Republici Srpskoj sutra će biti neradni dan jer se obilježava Dan pobjede nad fašizmom, saopšteno je iz...