Turistička organizacija opštine Ugljevik predstavila se na devetom Beogradskom Manifestu (foto)

Datum:

Share post:

Turistička organizacija opštine Ugljevik se predstavila na devetom Beogradskom Manifestu pod zajedničkim štandom Turističke organizacije Republike Srpske, pri čemu je predstavljena zajednička turistička ponuda.

Ovom prilikom direktor Turističke organizacije opštine Ugljevik, Dragan Đokić obavio je razgovor sa pomoćnikom ministra Turizma i omladine Srbije, Dunjom Đenjić oko podrške i ulaganja u razvojne projekte Turističke organizacije opštine Ugljevik, na prvom mjestu Muzejskog kompleksa rodne kuće Filipa Višnjića.

Ovim događajem stekli su se uslovi da se unaprijedi prekogranična saradnja Turističke organizacije opštine Ugljevik i Turističke organizacije Srbije, s ciljem razvoja turizma, uz razmjenu znanja i pozitivnih iskustava u poslovanju.

Zajedničkim nastupom sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, obavljen je niz razgovora sa direktorom Turističke organizacije Republike Srpske Miodragom Lončarevićem, pri čemu je istaknuta potreba unapređenja saradnje te podrške projektima kreiranjem jedinstvenog turističkog proizvoda našeg regiona.

Predstavljanje na ovom sajmu našom turističkom ponudom i obavljenim razgovorima smatramo veoma uspješnim, što potvrđuje veliki broj posjeta našem štandu. Naš štand je uljepšan gastro ponudom restorana Malinić, koja je predstavljala atrakciju u kojoj su posjetioci mogli i da uživaju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Šta je sve Đoković zaradio od plasmana u polufinale Rolan Garosa

Novak Đoković se plasirao u polufinale Rolan Garosa pošto je sa 3:1 pobijedio Rusa Karena Kačanova, a od...

DODIK: Ponosan sam na orden iz Rusije (foto)

Milorad Dodik, predsjednik RS, naveo je da je ponosan što ga je Vladimir Putin, ruski predsjednik, odlikovao Ordenom...

GRADONAČELNIK BIJELJINE ODGOVORIO MINISTARSTVU FINANSIJA: Da li da se smijem ili da plačem? (foto)

Nakon saopštenja za javnost Ministarstva finansija da je Vlada Republike Srpske putem elektronske aplikacije za izradu nacrta programa...

DA VAM SE ZAVRTI: Lista političara (multi)milionera u Srpskoj sve duža, za neke od njih čućete prvi put

Prva asocijacija za najpoznatije političare u BiH jeste njihovo lično bogatstvo. Ali, mnogo je više onih iz drugog...