TRAŽIM RAZGOVOR SA GRADONAČELNIKOM BIJELJINE: Stevo Lazić vlasnik „Dragstesa“ predao zahtjev za prijem (foto)

Datum:

Share post:

Zbog svih problema koji se dešavaju u zadnjih par godina oko BP ’’Dragstes’’ na svom FB nalogu oglasio se i Stevo Lazić, vlasnik BP ’’Dragstes’’ iz Crnjelova a post prenosimo u cijelosti:

-Danas sam predao zvaničnu molbu Ljubiši Petroviću za prijem i razgovor u vezi privrednog i privatnog problema koji traje već tri godine, rekao je Stevo Lazić vlasnik „Dragstesa“.

– Javna pitanja biće ta zašto me izbjegava? ; ZAŠTO NIJE DOŠLO DO PROMJENA I ZAŠTO PODRŽAVA GRADSKI GRAĐEVINSKI KRIMINAL!!, kategoričan je Lazić.

Grad Bijeljina je bio i jeste nezaobilazan činilac u kreiranju štete koja je učinjena BP „Dragstes“ u Gornjem Crnjelovu, kaže Stevo Lazić.

STEVO LAZIĆ, ’’DRAGSTES’’: Ljubiša Petrović je Dodikov čovjek! (foto)

Što bi rekao narod „Ako laže koza, ne laže rog“, a uprkos činjenici da gradonačelnik glumi pravednika i borca za pravdu protiv korupcije, djela otkrivaju da se ne smije suprostaviti pravnom nasilju ili je možda „legao na rudu“ vladajućoj strukturi, kategoričan je Lazić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ: Usvajanje rezolucije o Srebrenici dovelo bi do novih tenzija i dubokih podjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom...

Gradaščević izrazio saučešće ambasadoru Irana i upisao se u knjigu žalosti (foto)

Mustafa Gradaščević, potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina boravio je u Sarajevu i tom prilikom izrazio saučešće ambasadoru Irana te...

BORENOVIĆ: Dodik i SNSD su po ko zna koji put sve slagali

Pokušava se izvlačiti na opoziciju, što je krajnje apsurdno, ali ostaje činjenica: Dodik i SNSD su po ko...

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...