STEVO LAZIĆ, ’’DRAGSTES’’: Ljubiša Petrović je Dodikov čovjek! (foto)

Datum:

Share post:

Zbog svih problema koji se dešavaju u zadnjih par godina oko BP ’’Dragstes’’ na svom FB nalogu oglasio se i Stevo Lazić, vlasnik BP ’’Dragstes’’ iz Crnjelova a post prenosimo u cijelosti:

Ljubiša je Dodikov !!!

Grad Bijeljina bio nezaobilazan činilac u kreiranju štete koja je učinjena BP „Dragstes“ u Gornjem Crnjelovu.

Da podsjetim, bivši načelnik Urbanizma Miladin Rakić je 6 mjeseci prije upada kompanije „Nešković“ u privatni posjed BP „Dragstes“, izdao građevinsku dozvolu za pravljenje objekta na mom objektu upravo firmi Nešković uslijed čega je došlo do rušenja dalekovoda.

U daljem postupku su aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović i njegovi činovnici, konkretno Borjan Maksimović svojim nečinjenjem stali na stranu kompanije Nešković.

Više od dvije godine prstom nisu pomjerili da slučaj dobije svoj epilog, iako su na to obavezni o čemu ovaj dopis najbolje svjedoči.

Što bi rekao narod „Ako laže koza, ne laže rog“.

Uprkos činjenici da gradonačelnik glumi pravednika i borca za pravdu protiv korupcije, djela otkrivaju da se ne smije suprostaviti pravnom nasilju ili je možda „legao na rudu“ vladajućoj strukturi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BiH za deceniju ostala bez skoro 50.000 srednjoškolaca

Da su školske klupe i učionice u srednjim školama širom Bosne i Hercegovine sve praznije i da zvono...

Nagle promjene temperature loše utiču na procvjetale voćke

Voćnjaci širom Bosne i Hercegovine uveliko su u fazi beharanja, ali niske temperature koje su stigle mogle bi...

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” održana promocija knjiga “Pisma iz nesanice” i “Sanovnik za budne”, autora Milana Nikolića

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” održana je promocija knjiga “Pisma iz nesanice” i “Sanovnik za budne”, autora Milana...

Dnevni horoskop za 19.april

Ovan POSAO: Pokušajte da promenite dosadašnja uverenja u vezi sa autoritetom i kritikama. Teško se suočavate sa negativnim komentarima i...