Turistička organizacija Bijeljina prisustvovala je radnom sastanku sa kolegama iz TO Zlatibor, na kom je bio osvrt na dosadašnji rad i uspostavljanje novih mogućnosti saradnje.

“Veoma konstruktivna diskusija, razmjena iskustva i poziv kolegama da posjete Bijeljinu. Bijeljina i Zlatibor imaju dosta toga zajedničkog, prevashodno zbog velikog broja Semberaca koji imaju nekretnine u ovom dijelu Srbije. A naravno i sve više gostiju iz Bijeljine dolaze na Zlatibor”, rekli su iz TO Bijeljina.

Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor istakao je značaj ovakve saradnje i najavio intenzivnije odnose ove dvije organizacije.
Sastanku su prisustvovali i predstavnici gradske uprave Bijeljina, Radiša Petrović i Filip Božić koji su uputili pozive našim domaćinima za posjetu Semberiji.

“Osnovni cilj odlaska na Zlatibor bila je posjeta Avantura parku, najvećeg takve vrste u regionu. Nikola Jeremić, direktor parka, dao nam je neke osnovne podatke o samom funkcionisanja parka, načinu rada a predstavnici gradske uprave dogovorili su da uskoro naprave novi sastanak, ovoga puta u Bijeljini, kako bi pokušali nešto slično napraviti u Semberiji. Naravno boravak na Zlatiboru iskoristili smo za obilazak Stopića pećine i vodopada Gostinje, dvije lokacije koje morate obići”, zaključili su iz TO Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име