TO Bijeljina – Posjeta kolegama iz TO Zlatibor

Datum:

Share post:

Turistička organizacija Bijeljina prisustvovala je radnom sastanku sa kolegama iz TO Zlatibor, na kom je bio osvrt na dosadašnji rad i uspostavljanje novih mogućnosti saradnje.

“Veoma konstruktivna diskusija, razmjena iskustva i poziv kolegama da posjete Bijeljinu. Bijeljina i Zlatibor imaju dosta toga zajedničkog, prevashodno zbog velikog broja Semberaca koji imaju nekretnine u ovom dijelu Srbije. A naravno i sve više gostiju iz Bijeljine dolaze na Zlatibor”, rekli su iz TO Bijeljina.

Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor istakao je značaj ovakve saradnje i najavio intenzivnije odnose ove dvije organizacije.
Sastanku su prisustvovali i predstavnici gradske uprave Bijeljina, Radiša Petrović i Filip Božić koji su uputili pozive našim domaćinima za posjetu Semberiji.

“Osnovni cilj odlaska na Zlatibor bila je posjeta Avantura parku, najvećeg takve vrste u regionu. Nikola Jeremić, direktor parka, dao nam je neke osnovne podatke o samom funkcionisanja parka, načinu rada a predstavnici gradske uprave dogovorili su da uskoro naprave novi sastanak, ovoga puta u Bijeljini, kako bi pokušali nešto slično napraviti u Semberiji. Naravno boravak na Zlatiboru iskoristili smo za obilazak Stopića pećine i vodopada Gostinje, dvije lokacije koje morate obići”, zaključili su iz TO Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...