Djeca trče za zdravu i čistu Semberiju 15. aprila (foto)

Datum:

Share post:

Sutra (subota, 15. april 2023.) u Gradskom parku, u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ će biti održane trke za djecu i mlade od vrtićkog do uzrasta od 15 godina.

Djeca trče za zdravu i čistu Semberiju 15. aprila

Čista okolina i bavljenje sportom su neki od najvažnijih preduslova za zdrav život, pa zato akcija proljetnog uređenja Semberije „April – mjesec čistoće“ tradicionalno ima i rekreativni dio, pa će ove godine po drugi put biti organizovane trke za djecu i mlade od vrtićkog do uzrasta od 15 godina.

Trke će biti održane u Gradskom parku u subotu, 15. aprila, prijave učesnika počinju od 10.00, a takmičenja počinju u 11.00 časova. Za sve učesnike obezbijeđeni su diplome, medalje i majice, a za pobjednike i pehari. 

Organizatori – Grad Bijeljina i atletski klubovi iz Bijeljine pozivaju djecu i mlade da se prijave i učestvuju na ovom sportskom danu, saopšteno je iz Kabineta Gradonačelnika Grada Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

CIK ODLUČILA: Lokalni izbori u BiH odžaće se 6. oktobra

CIK ODLUČILA Lokalni izbori u BiH odžaće se 6. oktobra Centralna izborna komisija BiH danas je donijela jednoglasnu odluku...

Semberski poljoprivrednici očekuju dobre prinose

Radovi na semberskim njivama u punom su jeku. Kao najveća „fabrika pod vedrim nebom“ i ovu sezonu dočekuje...

LOPARE: Sastanak rukovodstva Opštine sa delegacijom Trstenika (foto)

Načelnik Rado Savić sa saradnicima, povodom Dana i krsne slave opštine Lopare, je održalo sastanak sa predstavnicima bratske...

Sutra neradni dan u Srpskoj

 U Republici Srpskoj sutra će biti neradni dan jer se obilježava Dan pobjede nad fašizmom, saopšteno je iz...