LOPARE: Sastanak rukovodstva Opštine sa delegacijom Trstenika (foto)

Datum:

Share post:

Načelnik Rado Savić sa saradnicima, povodom Dana i krsne slave opštine Lopare, je održalo sastanak sa predstavnicima bratske opštine Trstenik Gerasimom Atanaskovićem i Nenadom Perovićem.

Već godinama imamo jako uspješnu saradnju sa opštinom Lopare i već dugi niz godina sprovodimo razne aktivnosti vezane za povezivnje naše dvije opštine“, rekao je Atanasković.

On je naveo da je saradnja na ekonomskom, sportskom i u drugim vidovima društvenog života.

„Tu smo uvijek u teškim trenucima jedni za druge, a i u ovim svečanim trenucima kakav je je povod Dan opštine Lopare i krsna slava. Ja bih iskoristio ovu priliku da svim građanima opštine čestitam krsnu slavu i Dan opštine i uskršnje praznike, te da im zaželim uspjeh u daljem radu“, kazao je Atanasković.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić je rekao da su predstavnici opštine Trstenik na obilježavanju Đurđevdanskih svečanosti, te da je iskorištena prilika da se razmijene iskustva u oblasti međuopštinske saradnje.

„Dogovorene su neke aktivnosti, kada je pitanju poljoprivreda, da i mi iz Lopara probamo primjeniti neke projekte koje su oni realizovali“, zaključio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Bijeljine čestitao novu titulu njegovom Visokopreosveštenstvu Arhiepiskopu i Mitropiolitu zvorničko-tuzlanskom gospodinu Fotiju (foto)

Gradonačelnik Bijeljine čestitao novu titulu njegovom Visokopreosveštenstvu arhiepiskopu i Mitropiolitu zvorničko-tuzlanskom gospodinu i ocu našem Fotiju Saopštenje za javnost...

ĐURĐEVIĆ: Treba nam naš Izborni zakon

Trebamo imati naš Izborni zakon. CIK je pokazao i dokazao koliko loše radi, poručio je ovo Dragan Đurđević...

LOPARE: Održan okrugli sto o uticaju rudarenja litijuma na životnu sredinu

U Centru za kulturu Lopare održan je okrugli sto u sklopu kampanje „Uticaji rudarenja litijuma i drugih mineralnih...

SDS i PDP: Vlast može donositi odluke i bez opozicije

SNSD i koalicioni partneri imaju većinu i mogu donositi sve odluke bez opozicije, saopšteno je iz SDS-a. Iz SDS-a...