STOJANOVIĆ U LJELJENČI: „Mještani Ljeljenče su vrijedni ljudi, uvijek smo uz njih“

Datum:

Share post:

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam večeras sa svojim stranačkim kolegama iz DEMOS-a u Ljeljenči, u mom selu za koje sam vezao čitav život i gdje i dan danas živim“, rekao je na tribini DEMOS-a u Ljeljenči Čedomir Stojanović, nosilac liste ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 2.

Stojanović je istakao da je DEMOS uvijek ubjedljivo pobjeđivao kada je riječ o izbornim rezultatima u njegovom rodnom selu.

„Mještani sela Ljeljenča su vrijedni ljudi, mi znamo šta njima i nedostaje. Sve vrijeme smo uz njih, pomagali koliko smo mogli i to nam se uvijek vraćalo kroz izborni rezultat, kao najbolji pokazatelj kako smo i koliko radili“, rekao je Stojanović. 

Komentarišući prvu polovinu kampanje, Stojanović je rekao da se utisci polako sabiraju i da se pripremaju za ono glavno, 02. oktobar.

TESTNA REKLAMA

„Naša očekivanja koja smo postavili na početku su, kako mi mislimo,  ostvarivi. To je 9500 glasova na području regije Bijeljina, odnosno jedan direktan mandat za NS RS i želja je da imamo direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH“, rekao je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...