STOJANOVIĆ: Komunisti i titoisti našli utočište u SNSD-u (video)

Datum:

Share post:

"Izgleda ideologija je jača. U vama i dalje čuči komunizam, Tito, partija i vaš Izvršni komitet SNSD-a, koji vam ne da da glasate za Deklaraciju da podržimo Srbe u Crnoj Gori", zaključio je Stojanović.
 

Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Tomica Stojanović je večeras iskazao razočarenje saznanjem da poslanici skupštinske većine predvođene SNSD-om neće podržati Deklaraciju o podršci srpskom narodu u Crnoj Gori, koju je u skupštinsku proceduru uputio poslanik iz kluba SDS Nebojša Vukanović.

"Zar vi koji se busate pričom o patriotizmu i nacionalizmu, a koji ste na jedan skriven način prikrili ono komunističko koje u vama čuči, ali   shvatam da je ta ideologija i dalje u vama", kazao je Stojanović.

On se posebno obratio, kako je rekao, prijatelju s Majevice, a koji je u redovima SNSD-a, koji je kazao da se ta "podrška" može smatrati kao miješanje u unutrašnje stvari Crne Gore.

"Zar i ti, brate Milutine, ovo da pričaš koji potiče s Majevice, prostora srpskog jakog i velikog i da dobiješ tu nezahvalnu ulogu kluba SNSD da pod sumnju dovedeš ovu deklaraciju", rekao je Stojanović i dodao:

TESTNA REKLAMA

"Ako smo juče donijeli zajedno zaključke i rekli da se ne može otimati srpska zemlja, zar i danas ne bi trebali dati podršku da se ne otima imovina Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori".

Stojanović nije krio razočarenje što SNSD neće podržati tu Deklaraciju.

"Izgleda ideologija je jača. U vama i dalje čuči komunizam, Tito, partija i vaš Izvršni komitet SNSD-a, koji vam ne da da glasate za Deklaraciju da podržimo Srbe u Crnoj Gori", zaključio je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...