Stevanović: “Pavgord“ kreće u investicioni ciklus od 70 miliona KM u Gradu Bijeljina

Datum:

Share post:

Bijeljinski advokat Miloš Stevanović izjavio je danas da „Pavgord“ d.o.o. kreće u novi investicioni ciklus u gradu Bijeljina.

„Nakon uspješnog preuzimanja „Žitoprometa“ krećemo u investicije u ovu kompaniju. Pored, do sada uloženih sredstava, „Pavgord“ će odmah početi sa otkupom svih poljoprivrednih proizvoda. Obavještavamo sve naše proizvođaće da tokom marta i aprila uspostave kontakt sa Novim Žitoprometom, te stave do znanja da imaju namjeru da prodaju svoje proizvode. Plaćanje svih poljoprivrednih kultura će biti vršeno odmah istog dana po predaji istih u prostorije „Žitoprometa“. Obezbijeđeno je 10.000.000,00 KM za ove potrebe. Pored toga, ulažemo dodanih 10.000.000,00 KM u opremu i osavremenjavanje proizvodnje“, rekao je Stevanović.

Advokat ističe da je ovo pokazatelj da stečajni postupak može biti završen u rekordno kratkom roku, te da ima i svoju pozivinu stranu priče.


Pored navedenog, planiran je postupak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa „Vanekov mlin“ na čijem potezu se gradi ukupno 40.000 m2, a biće uloženo preko 50.000.000,00 KM. 

„Ovdje ćemo pokazati istinsku snagu investicije i gradnje, te povezati društvenu odgovornost „Pavgorda“ sa stvaranjem nove vrijednosti u korist svih nas koji živimo u Gradu Bijeljina. Ne samo što će objekat biti reprezentativan, nego ćemo očuvati i istorijski važan spomenik kulture kakav je „Vanekov mlin“. Istovremeno ćemo zaposliti domaću radnu snagu, građevinsku operativu, plaćati značajne poreze državi i gradu. Vidimo velike mogućnosti u Bijeljini i Semberiji“, objašnjava Stevanović. 


Grad Bijeljina dobija značajne investicije, a „Pavgord“ vidi veliki potencijal u Semberiji i želi dugoročno da omogući da što veći broj domaćih kompanija i radnika sarađuje sa ovim velikim poslovnim sistemom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...

Zlatko Maksimović prisustvovao svetoj arhijerejskoj liturgiji povodom slave Grada Bijeljina

Povodom obilježavanja slave Grada Svetog Pantelejmona, jutros je sa početkom u 10 časova, služena sveta arhijerejska liturgija u...

DODIK: Poziv građanima i preduzećima da se upoznaju sa instaliranjem solarnih panela

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je domaćinstva i preduzeća da se u narednom periodu upoznaju s...