STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Datum:

Share post:

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta „Svojim putem“, na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši prvi čovjek najvećeg grada u Srpskoj.

„Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“, rekao je Stanivuković i dodao je da on ide putem Banjaluke, putem pobjede uspjeha i najvećeg prosperiteta ovog grada u deceniji uspona.

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

„Siguran sam da svi vide rezultate koje ostvarujemo i da će svako ko je politički racionalan i pismen shvatiti da su naša djela najbolja za grad“, rekao je Stanivuković i podjetio da sada imamo više od 2.300 maturanata koji će imati besplatne mature i više hiljada penzionera kojima dajemo besplatan javni prevoz.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...