-Srećno maturanti i neka nam je srećan Dan grada – poručio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

-Svjesni da je ovo događaj koji ostaje zauvijek u lijepom sjećanju odlučili smo da i ove, kao i prošle godine, sve srednjoškolske mature budu besplatne, rekao je Stanivuković ističući da je ovo poklon za maturante Banja Luke povodom Dana grada.

-Srećno maturanti i neka nam je srećan Dan grada – poručio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

Maturanti Banja Luke za besplatnu matursku proslavu treba da predaju zahtjev i prilože određenu dokumentaciju prilikom preuzimanja vaučera za sufinansiranje troškova proslave mature, koje će biti organizovano 25. aprila u SD „Borik“ sa početkom u 12.00 časova.

-Ove zahtjeve nadležno Odjeljenje za društvene djelatnosti dostavilo je svim srednjim školama na području grada Banje Luke, kako bi ih podijelili učenicima završnih razreda, saopšteno je iz Gradske uprave Banja Luka.

-S tim u vezi uputili smo poziv svim srednjim školama uz molbu za pomoć i saradnju, a sve kako bismo što efikasnije realizovali uplate novčanih sredstava maturantima – naveli su iz nadležnog odjeljenja.

Iz Gradske uprave Banja Luka kažu da bi se ostvarilo pravo na sufinansiranje troškova za proslavu maturske večeri, potrebno je da maturanti prilikom preuzimanja vaučera, koje će biti organizovano 25. aprila u dvorani „Borik“ – predaju popunjen zahtjev, zajedno sa fotokopijom lične karte i fotokopijom broja tekućeg računa maturanta ili roditelja/staratelja, ukoliko je maturant maloljetan.

Podsjećamo, na inicijativu gradonačelnika Draška Stanivukovića od prošle godine Grad je preuzeo na sebe trošak maturskih proslava.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име