Takmičari Streljačkog kluba „TRB“ iz Bijeljine, su proteklog vikenda ostvarili još jedan fantastičan rezultat, ostvarivši apsolutnu  pobjedu na Juniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine, koje je održano u Sarajevu.

Ekipa „TRB“ u sastavu Sofija Rakić, Ana Perić i i Marija Trifković, ubjedljivo je osvojila prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji.

Veliki i poseban uspjeh, ostvaren je i u pojedinačnoj konkurenciji, gdje se 8 najbolje plasiranih takmičarki, borilo za medalju, na način da  posle 12 pogotka, najlošije plasirana takmičarka zauzima 8. mjesto, i nakon svaka dva sledeća pogotka, ispada najlošije plasirana.

Nakon fantastične  borbe, i ispadanja 5 takmičarki u borbi  za medalje su ostale samo takmičarke Streljačkog kluba „TRB“, što je nezapamćen klupski uspjeh.

U borbi za zlato, presudilo je iskustvo  takmičarke Sofije Rakić, koja je za samo 0,2 kruga osvojila prvo mjesto ispred Ane Perić. Marija Trifković je osvojila 3. mjesto. Za klub je nastupila i Andreja Mitrović, kojoj su samo dva kruga nedostajala za finale i borbu za medalje. 

Ovo je još jedan veliki uspjeh Streljačkog kluba „TRB“ iz Bijeljine, koji je za kratko vrijeme postao jedan od najboljih klubova u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име