STANIŠIĆ, PDP: Srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra

Datum:

Share post:

Fejsbuk status Miloša Stanišića, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred PDP za Izbornu jedinicu 3, prenosimo u cjelosti:

„Dragi prijatelji,

Neko vrijeme me nije bilo na mrežama, a ni u javnosti.

O promjenama koje su se desile manje-više znate, ali je važno da naglasim da se u mom političkom radu ne mijenja ništa – srcem i dušom, a i sa iskrenom radošću, nastavljam da se borim za bolje sutra.

Sa jednim i najvažnijim ciljem – da Bijeljina i Republika Srpska budu dom u kojem se ostaje. Da se ne gase dimnjaci, da se ovdje rađaju i ostaju djeca. Ja od toga ne odustajem.

Više nisam odbornik u Gradu Bijeljina, i dalje smatram da je fer sa promjenom političke opcije vratiti mandat. Ali vjerujem da ću od oktobra imati ponovo priliku da djelujem institucionalno i da budem na mjestima odlučivanja.

Kandidat sam za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred Partije demokratskog progresa na broju 3 za izbornu jedinicu 2. Brojevi na listi ne znače ništa, najvažnija je vaša podrška. A ja vjerujem da vi i ja možemo da učinimo mnogo.

I da od toga ne odustajemo.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VLADA SRPSKE: Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece 60 miliona KM

Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece u Republici Srpskoj u 2024. godini planiran je iznos od...

Kineski predsjednik sutra sa Vučićem u Srbiji

Nakon posjete Francuskoj, kineski predsjednik sutra stiže u dvodnevnu posjetu Srbiji, a domaćin će mu biti predsjednik Aleksandar...

LAVROV: Dodik se jedini bori za dejtonske principe

"Rezolucijom o Srebrenici se žele slomiti Srbi" Lavrov poručio da se Dodik jedini bori za dejtonske principe Ministar spoljnih...

Romi u Bijeljini obilježili Đurđevdan i dolazak proljeća

Bijeljinski Romi tradicionalno su obilježili praznik Đurđevdan bacanjem vjenčića od vrbovog pruća u kanal Drina-Dašnica, te su na...