SNSD BIJELJINA: “Pokrenimo Bijeljinu” je poziv na okupljanje svih koji žele otvoren i prosperitetan grad

Datum:

Share post:

Sutra, (ponedjeljak 27. februar 2023. godine) u Centru za kulturu Semberija u Bijeljini doći će do potpisivanja sporazuma, Principa koalicionog funkcionisanja pod nazivom “Pokrenimo Bijeljinu“.

Potpisivanje će se obaviti sa početkom u 09.30 časova, a Principe će potpisati predstavnici 10 parlamentarnih stranaka koje djeluju u Skupštini grada Bijeljine (SNSD, DEMOS, RSS, SDS SEMBERIJA, SP, US, SDA, POKRET ZA BIJELJINU, DNS, NPS).

Principi koalicionog djelovanja, koje će sutra potpisati deset parlamentarnih političkih partija iz Semberije, pokazuju čvrstu namjeru za otvaranje nove stranice timskog rada u upravljanju Bijeljinom i snažne saradnje sa institucijama Republike Srpske zarad razvoja Semberije, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

“Principi koalicionog djelovanja predstavljaju osnovne kojima ćemo se voditi u izgradnji uslova za bolji život svih građana koji Semberiju biraju kao mjesto življenja i Bijeljinu doživljavaju kao svoju kuću”, navodi se u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a ističu da je politička platforma “Pokrenimo Bijeljinu” poziv za okupljanje svih političkih subjekata i drugih organizacija opredijeljenih da zajednički grade otvoren, slobodan i prosperitetan grad.

U ponedjeljak potpisivanje Principa koalicionog funkcionisanja – “Pokrenimo Bijeljinu“

“Principi koalicionog djelovanja pokazuju našu riješenost da u prošlost pošaljemo svađe, izolaciju, podjele i nerad koje je protekle dvije godine nudio neodgovorni, usamljeni pojedinac”, ističu u bijeljinskom SNSD-u.

U saopštenju se naglašava da Semberija i Bijeljina “više nikada ne smiju biti talac bilo čijih političkih ambicija”.

“Zadatak koalicije je dogovor svih građana oko prioritetnih ciljeva i njihova efikasna realizacija. To će biti vodilja svih naših politika u Semberiji, zbog čega se okupljamo oko zajedničkih principa kojima poručujemo `Pokrenimo Bijeljinu!`”, navodi se u saopštenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Vodič za održavanje, prihranu i presađivanje orhideja

Za orhideje kažu da su najljepše cvijeće na planeti, ali ako ih gajite, vrlo je važno znati osnovna...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 26. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...