SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Datum:

Share post:

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je stiglo saopštenje za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina koje će kao i do sada uvijek biti prenešeno u cijelosti integralno, bez izmjena, profesionalno kao što uvijek i radimo…

Apsolutno NEOPRAVDANO se u saopštenju bijeljinskog SNSD  ’’optužuju’’ pojedini mediji (konkretno i portal Dešavanja u Bijeljini), odnosno da se ’’Gradski odbor SNSD Bijeljina ograđuje se od tvrdnji iznesenih u pojedinim medijima na području Bijeljine’’ … odnosno da je ‘’redakcijskom obradom teksta, odnosno željom urednika da napravi atraktivan naslov, došlo do ove greške’’, sve vezano za tekst koji smo danas objavili…

https://www.facebook.com/102818080059612/posts/pfbid0F95dMYfMGn37BmDku2PpwJsA1bTj7xh14tePvwwfay9PEYqELrMRzapVjSAwCQg5l/

Da pojasnimo…poštovani, Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini je takođe danas, 26. septembra 2022. godine u 13.08 minuta primila meil odnosno saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske te je isti prenesen integralno, bez izmjena, profesionalno i bez izmjene naslova i teksta….

REDAKCIJA PORTALA DEŠAVANJA U BIJELJINI: GOSPODO RIJEŠITE NESUGLASICE ‘’AKO IH IMATE’’ IZMEĐU SEBE I VAŠIH POLITIČKIH PARTIJA A NE PREKO MEDIJA!

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNSD Bijeljina prenosimo u cijelosti:

“Gradski odbor SNSD Bijeljina ograđuje se od tvrdnji iznesenih u pojedinim medijima na području Bijeljine, da je nosilac liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske Vojin Mitrović, „dao snažnu podršku jednom od kandidata sa liste SNSD“.

Sigurni smo da tako nešto nije izgovoreno, ili je barem redakcijskom obradom teksta, odnosno željom urednika da napravi atraktivan naslov, došlo do ove greške.

Za Gradski odbor SNSD Bijeljina ovo je krupna greška, jer je u suprotnosti sa osnovama naše kampanje, odnosno našim snažnim političkim principima, po kojima su svi kandidati SNSD Bijeljina apsolutno isti.

Uvjereni smo da je naša lista prepuna izuzetno kvalitetnih kandidata, i da članstvo SNSD-a, kao i građani Bijeljine, sigurno neće pogriješiti davanjem podrške bilo kom kandidatu sa naše liste.

Na predstojećim izborima, uz pobjedu Milorada Dodika i Željke Cvijanović, u Narodnoj skupštini Republike Srpske biće sigurno dosad najveći broj narodnih poslanika iz SNSD. Svi oni za našu partiju su podjednako dobri i najmanje je važno ko će to individualno biti“, navodi se na kraju saopštenja za javnost bijeljinskog SNSD uz poruku “Pobjeda će biti zajednička, JER VOLIMO SRPSKU’’!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska za godinu dana „izgubila“ više manjih opština

Već više od 20 godina Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj, a takav trend nastavljen je i u...

Bijeljinska Biblioteka učesnik na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS (foto)

Stručni skup Društva bibliotekara Republike Srpske otvoren je juče u Prijedoru, a održava se pod sloganom “Biblioteke za...

BIJELJINA: Neradni dani 1, 2. i 9. maj

Na osnovu člana 39. Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 97/16 i 36/19) i člana...

„Orao“ iz Bijeljine učestvovao na SEAS samitu 2024.

“Orao” a.d. je učestvovao na četvrtom izdanju Samita avijacije Jugoistočne Evrope (SEAS),  koji se održao 22. i 23....