SNSD BIJELJINA: Početak kampanje – “Jer VOLIMO SRPSKU” (foto, video)

Datum:

Share post:

Vojin Mitrović rekao je da je lijepljenjem prvog plakata počela kampanja SNSD-a sa koalicionim partnerima pred Opšte izbore 2022.

„Kampanja za Republiku Srpsku – Milorada Dodika za predsjednika Srpske, a Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH“, rekao je Mitrović.

 

Mitrović je ubijeđen da su Semberija i Bijeljina sigurne i da će dati podršku kandidatima za inokosne funkcije.

TESTNA REKLAMA

„Narod Semberije zna šta su Dodik, Cvijanovićeva i Vlada Republike Srpske uradili tokom proteklih 16 godina. Ovdje su auto-putevi, bolnice, obilaznice… Semberija to zna da cijeni“, rekao je Mitrović i dodao da je siguran u izbornu pobjedu.

Mi idemo dalje, nastavljamo započete infrastrukturne projekte. Opredijeljeni smo za infrastrukturu, energetske objekte i stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta. To je opredjeljenje , narod Semberije to zna i to će podržati.

Danijela Đukin /SNSD/ rekla je da lijepljenjem prvog plakata započinju pobjedničku izbornu kampanju.

„Ustvari samo nastavljamo kontinuiranu saradnju sa svakim građaninom Bijeljine, što će 2. oktobra za rezultat imati pobjedu našeg lidera, velikog državnika Milorada Dodika, kao i Željke Cvijanović“, rekla je Đukin.

Ona je obećala da će pobijediti sa dvije izborne liste – za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlament BiH.

„Sve to će biti jedna u nizu naših pobjeda. To je jedina garancija da ćemo moći da sačuvamo našu Republiku, očuvati joj granice i sve svesti na to da bude ekonomski i politički jača. Zato smo ovdje – jer volimo Srpsku“, poručila je Đukin.

Slaven Ristić /RSS/ rekao je da u koaliciji nemaju nijednu sumnju u pobjedu, koja je, kako kaže, i njihova obaveza.

„Svjesni smo momenta u kojem živimo. Bitno je da izaberemo Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer samo oni u ovom momentu mogu da očuvaju Republiku Srpsku“, rekao je Ristić.

Ristić je naveo da će 2. oktobra biti izbori za Republiku Srpsku i protiv nje.

„Vjerujem i nadam se da će građani prepoznati prave vrijednosti. Želimo da Bijeljina i Republika Srpska napreduju i da zajedno koračamo još bolje i da uspijemo u svemu“, rekao je Ristić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini počelo ponovno brojanje glasova sa 13 izbornih mjesta

Gradska izborna komisija (GIK) Bijeljina počela je danas otvaranje vreća i ponovno brojanje glasova radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih...

Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati...

“DESNA RUKA” Dodik o isključenju Igora Radojičića iz SNSD

NEKADAŠNJA “DESNA RUKA” Dodik otkrio šta misli o isključenju Igora Radojičića iz SNSD Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je...

Vukanović o rezultatima izbora: Kandidatura Vojina Mijatovića je bila plod dogovora s Dodikom

Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red, komentarisao je za Klix.ba izborne rezultate i poručio da je...