BIJELJINA: Početak kampanje, ’’DEMOS BEZ DILEME!’’ (foto,video)

Datum:

Share post:

GO DEMOS Bijeljina započeo je izbornu kampanju ispred zgrade Gradske uprave simboličnim puštanjem balona.

“Kao nosilac liste za Izbornu jedinicu šest, mislim da su ovo jedni od odlučujućih izbora za Republiku Srpsku. U politici sam dugo i osjetim da nikada nije bila veća podijeljenost među narodom i kandidatima, kao i sami odnosi u saradnji političkih partija, koji su zategnuti. Mi se moramo boriti da nakon 2. oktobra imamo dvotrećinsku većinu u Narodnoj skupštini, da zaštitimo našu Republiku Srpsku, ono što imamo u njoj, ali i da vratimo ono što nam je oduzeto”, rekao je Milan Dakić, predsjednik GO DEMOS Bijeljina i nosilac liste za NSRS za Izbornu jedinicu 6.

Kako kaže, živjeti se mora, boriti se mora – neko kroz politiku, neko kroz realan život.

TESTNA REKLAMA

“Želja DEMOS-a je da bude jedan od bitnih faktora u budućnosti Republici Srpskoj. Želimo da se mladost sačuva u Srpskoj.

Republika Srpska – ispred svega, DEMOS bez dileme!”, poručio je Dakić.

Čedomir Stojanović, nosilac liste za Parlament skupštine BiH iz Izborne jedinice 2 kaže da DEMOS ne počinje sada kampanju već je počeo prije četiri godine kad je osnovan i to se ogleda kroz njegovu borbu za interese Republike Srpske.

“Kroz ovih 30 dana, mi želimo da predstavimo sve što smo uradili i sve naše ciljeve i sve što želimo uraditi nakon izbora. DEMOS je partija koja će voditi kampanju tako što neće urušavati ugled drugih stranaka, već ćemo predstaviti prosperitetne ideje. Dio smo koalicije koja je mnogo radila na prosperitetu Republike Srpske, što se pokazuje kroz rezultate koje imamo u društvu, a zbog čega koalicija, odnosno rukovodstvo Republike Srpske i dobija podršku”, rekao je Stojanović.

Poruka DEMOS-a je da će bez dileme izaći na izbore, a nakon njih će izabrani kandidati braniti interese Republike Srpske u složenoj političkoj situaciji.

 “Očekivanja su da na nivou Republike napravimo rezultat od šest poslanika i jednog za BiH, a na ovoj jedinci su nam očekivanja 9.500 glasova i po jedan poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u Parlamentarnoj skupštini BiH”, rekao je Stojanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Umjesto 300 novih, ugašeno 70 parking – mjesta u užem centru grada

Bijeljina se, kao i većina gradova u regionu, već godinama suočava s nedostatkom parking – mjesta u užem...

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...