SLAVIŠA CACANOVIĆ PONOVO DIREKTOR AD “GRAD“ BIJELJINA

Datum:

Share post:

Na današnjem sastanku Nadzornog odbora preduzeća AD ''Grad'', a prema presudi bijeljinskog suda, kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, nekadašnji direktor ovog preduzeća Slaviša Cacanović je vraćen na mjesto direktora.

Podsjećamo, krajem decembra prošle godine, Nadzorni odbor preduzeća AD ''Grad'' Bijeljina je sa mjesta direktora, smijenio Slavišu Cacanovića i za v.d. direktora imenovao Radenka Lukića.

Tim povodom tada, za portal Dešavanja u Bijeljini, Cacanović je rekao da je razriješen bez najave, povoda, objašnjenja i bez ikakvog valjanog razloga i istakao da će sebe morati zaštiti na sudu.

Prema sporazumu Dodik-Mićić, direktorsko mjesto preduzeća AD ’’Grad“ Bijeljina je pripalo NDP Bijeljina.

Predsjednik GO NDP Bijeljina Milan Ljubojević je za portal Dešavanja u Bijeljini istakao da će NDP Bijeljina poštovati odluku suda, ali i naveo da je Cacanović u prethodnom periodu mnogo doprinio razvoju ovog preduzeća, kao i da je za stranku najvažniji daljnji napredak preduzeća AD ''Grad'' Bijeljina, te  da će zajedno sa vrhom stranke dogovarati naredne korake.

Milan Ljubojević, predsjednik NDP Bijeljina

Ne mora na čelu preduzeća biti stranačka ličnost, važno je da taj čovjek radi dobro i da se preduzeće razvija, rekao je na kraju za Dešavanja u Bijeljini, Milan Ljubojević, predsjednik NDP u Bijeljini.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...

PLEJOF: JAHORINA –BUDUĆNOST, treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS

Večeras se u Palama igra treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Jahorina na korak od...

PREMINUO prim. dr Ljubiša Kusturić

U Bijeljini je preminuo prim. dr Ljubiša Kusturić spec. ginekologije i akušerstva. -Ovaj dan je započeo tužnom viješću za...

UGLJEVIK PROSLAVIO VRBICU: Lazarice prizvale napredak, plodnost i blagostanje (foto)

Najmlađi ansambli Kulturno-umjetničkog društva "Rudar" iz Ugljevika prodefilovali su danas na Lazarevu subotu ulicama Ugljevika. Dječaci i djevojčice, obučeni...