Slavenko Ristić na tribini u Popovima – Selo je sačuvalo srpsku državu, selo će je ponovo sačuvati!

Datum:

Share post:

– Istorijski momenat je takav da ne smijemo da dozvolimo političke eksperimente. Selo je sačuvalo srpsku državu u Prvom i Drugom svjetskom ratu, a sačuvaće je i u budućnosti – izjavio je večeras u Popovima kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Slavenko Ristić.

Govoreći o njegovoj podršci predsjednici Željki Cvijanović i predsjedniku Miloradu Dodiku, on je poručio prisutnima da ne smiju da se prepuste letargiji i dozvole da izgube ono najsvetije što imaju – Republiku Srpsku.

– Za nju smo podnijeli velike žrtve. Vjerovatno su mnogi umorni od politike, ali ako se mi ne budemo bavili njom, ona će se baviti nama. Prilike u svijetu se mijenjaju, kriza je evidentna i mi ne smijemo dozvoliti da nas taj vrtlog ponese. Treba nam jasna politika, usmjerena prema svima – i prema Rusiji, i prema Zapadu i prema cijelom svijetu – istakao je Ristić.

On je na predizbornoj tribini u Popovima, na kojoj su predstavljeni kandidati SNSD-a za NSRS i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, naglasio da je iz dana u dan sve vidljivije da se opozicija bori jedino za vlast, a ne za stabilniju i jaču Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KOMUNALAC BIJELJINA: Akcija besplatnog odvoza kabastog otpada traje do 30. aprila

S obzirom na to da je "Apri - mjesec čistoće" na izmaku, a da je akcija besplatnog odvoza...

Uskoro sjednica Vijeća naroda Srpske: Bošnjaci potežu veto na čak 3 zakona

Akti koje je Narodna skupština Republike Srpske usvojila na posljednjoj sjednici, između ostalog i Izborni zakon Republike Srpske,...

GOVEDARICA: Nađeno rješenje – radnicima SDS biće isplaćene plate

Nađeno rješenje: Radnicima SDS-a biće isplaćene plate Šef Kluba poslanika SDS-a održao je jutros sastanke sa predstavnicima Vlade Republike...

„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU"...