Bijeljinska Bolnica donirala značajna nastavna sredstva Kabinetu biologije bijeljinske Gimnazije (video)

Datum:

Share post:

Bijeljinska Bolnica „Sveti Vračevi“, danas je bijeljinskoj Gimnaziji „Filip Višnjić“ donirala značajnu donaciju nastavnih sredstava za izvođenje nastave u Kabinetu biologije – određene preparate i torzo čovjeka.

„Još prije par mjeseci, obratila mi se direktor Gimnazije sa molbom da pokušamo da joj obezbijedimo određene preparate i torzo čovjeka za Kabinet biologije. Naravno, preparate smo relativno brzo pronašli, ali je mali problem bio da pronađemo torzo čovjeka. Sa zadovoljstvom smo uspjeli, početkom godine, da obezbijedimo“, rekao je direktor bijeljinske Bolnice Zlatko Maksimović.

On je istakao da je i sam svjestan koliko je bitna praktična nastava i da je srećan što će donirana nastavna sredstva koristiti učenicima Gimnazije.

„Znanje je investicija u koju uvijek treba ulagati što više. To je investicija koja se uvijek isplati“, zaključio je Maksimović.

Direktor Gimnazije, Olivera Stevanović, zahvalila se u ime kolektiva Bolnici i prof. dr Zlatku Maksimoviću na ovoj, za njih, vrijednoj donaciji.

„Ova vrijedna donacija će svakako poboljšati kvalitet nastave biologije. Mnogo naših učenika odlazi na studije biologije i medicine i veoma su uspešni, tako da je ovaj poklon sjajna donacija koja će pomoći našim učenicima u savladavanja gradiva“, istakla je Stevanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...

U četvrtak sjednica Vlade Srpske u Srebrenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će u četvrtak, 23. maja, u Srebrenici biti održana...

VUKOVIĆ: Nezinteresovanost SNSD kadrova za spoljnu politiku BiH

Svjedočimo još jednom „uspjehu“ srpske reprezentacije u Sarajevu na spoljnopolitičkom planu: dok se oni, u prvom redu srpski...

PANDUREVIĆ: “Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao“

''Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao''. Ovim riječima je član...