Slavenko Ristić na otvaranju „Interagra 2022“: Proizvodnja zdrave hrane je garant opstanka i budućnosti Republike Srpske (foto, video)

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, prisustvovao je danas u Bijeljini otvaranju jubilarnog 20. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“.

– Ova prestižna sajamska manifestacija pokazuje brojnim gostima iz Republike Srpske, BiH i regiona kolika je snaga i značaj Semberije i Bijeljine kao privrednog i poljoprivrednog centra. U kriznim vremenima, kada svijetu nedostaje hrane, vode i energije, proizvodnja zdrave hrane u Semberiji biće svakog dana sve značajniji resurs i garant opstanka i budućnosti Republike Srpske – poručio je Ristić nakon obilaska sajamskih štandova.

Ristić je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se na ovom sajmu pojavljuje sve veći broj izlagača iz oblasti lovnog i ribolovnog turizma.

TESTNA REKLAMA

– Riječ je o još jednom značajnom resursu Semberije, kojeg u budućnosti moramo više koristiti. Razvoj turističkih kapaciteta i bolja turistička ponuda, kada je riječ o lovnom i ribolovnom turizmu, treba da bude jedan od razvojnih prioriteta Semberije i Bijeljine, grada na rijekama Drini i Savi – rekao je Ristić.

Sajamsku manifestaciju, čiji je ovogodišnji partner Sjeverna Makedonija, otvorila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...