Sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana 23. marta

Datum:

Share post:

Danas je održan sastanak predstavnika parlamentarnih političkih stranaka u Skupštini Grada Bijeljina na kojem je odlučeno da će 20. sjednica Skupštine Grada Bijeljina biti održana 23. marta.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, istakao je da su materijali za januarsku i februarsku sjednicu Skupštine Grada dostavljeni prije dva dana u stručnu službu, nakon čega je zakazan Međustranački sastanak.

„Danas sastanku nisu prisustvovali predstavnici SDS i PDP, kao i niko iz Kabineta Gradonačelnika se nije pojavio, iako je Gradonačelnik predlagač većine tačaka koje će se naći na Dnevnom redu. Uvidom u tačke koje su pristigle, može se vidjeti da je većina tačaka još u januaru mjesecu pristigla od strane obrađivača u Kabinet Gradonačelnika. Neke su tačke i preko dva mjeseca bile u Kabinetu iz nepoznatih razloga“, rekao je Đurđević.

On je naglasio da je evidentno, iz samog nedolaska na Međustranački sastanak, da ne postoji želja i volja da se neke stvari riješe, koje su u interesu sugrađana, te da se ne poštuju institucije kao što je Skupština Grada.

Đurđević je dodao da je dostavljanje materijala tempirano pred referendum, čime se, kako kaže, određene kategorije stanovništva pokušavaju iskoristiti da bi Gradonačelnik imao vjetar u leđa pred postupak opoziva.

Predsjednik Skupštine poručio je svim građanima da će Skupština usvojiti sve odluke koje su u interesu Grada Bijeljina, šire društvene zajednice, određenih grupa ljudi i naselja, bez obzira ko je predlagač.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
Foto: mojabijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...

DODIK: Ne želimo da živimo s vama koji hoćete da kažete da je srpski narod genocidan

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, poručio je sa Trga Krajine u Banjaluci da se u Srebrenici jula 1995....