Danas je održana prva Izborna skupština Socijalističke partije Srpske Gradskog odbora Bijeljina.

Dr Srđan Mijatović, aktuelni predsjednik GO SPS Bijeljina, naglasio je da će na današnjoj Izbornoj skupštini biti izabrani predsjednik GO SPS Bijeljina, potpredsjednik i sekretar Gradskog odbora, kao i kompletan Gradski odbor.

„Socijalistička partija Srpske je partija socijalne pravde, nacionalno orjentisana partija koja u svojim osnovnim ciljevima uzdiže Republiku Srpsku kroz jačanje institucija Republike Srpske i ekonomski razvoj. Želim naglasiti da na naredne izbore izlazimo u koaliciji sa Pokretom za Bijeljinu. Otvoreni smo za saradnju sa drugim političkim organizacijama, i ako bude potrebe, potpisaćemo dodatne koalicione sporazume“, rekao je dr Mijatović.

Goran Selak, predsjednik SPS objasnio je da SPS sprovodi unutarstranačke izbore širom Republike Srpske, te da je nakon nekoliko gradova, došao red i na Bijeljinu, drugi najveći grad u Srpskoj.

„Važno nam je da razgovaramo sa što većim brojem građana Bijeljine, da vidimo koji su problemi svakog čovjeka i da kroz angažman SPS i njihovih kadrova, doprinesemo razvoju i boljitku svakog čovjeka u Bijeljini, Semberiji i Republici Srpskoj“, rekao je Selak.

On je potvrdio riječi doktora Mijatovića kada je govorio o koaliciji sa Pokretom za Bijeljinu, te dodao da već postoji inicijativa dva politička subjekta da zajednički, sa SPS, nastupe na predstojećim izborima.

Selak je istakao da je koalicija sa Pokretom za Bijeljinu dugoročna, odnosno, da se odnosi i na Opšte izbore 2026.godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име