SDS Semberija – podrška FK „Jedinstvo“ iz Donje Čađavice

Datum:

Share post:

Predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija Mićo Mićić donirao je Fudbalskom klubu „Jedinstvo“ iz Donje Čađavice zaštitnu mrežu koja će biti postavljena iza jednog od golova, dok je kandidat SDSS-a za odbornika u Skupštini Grada Bijeljina Pero Spasojević poklonio ovom klubu trimer za košenje trave.

– U razgovoru sa rukovodstvom kluba rečeno mi je da nedostaju određene stvari za uređenje terena, među njima i trimer, pa sam odlučio da to bude moj poklon radnicima koji kose travu. Svakodnevno sam na terenu i tu sam, zajedno sa svojom strankom, da odgovorim na sve potrebe mještana – istakao je Spasojević.

Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima Mićo Mićić kaže da on i njegovi saradnici nastavljaju da budu na usluzi građanima, te da je današnja posjeta fudbalerima još jedan od primjera podrške sportu u Semberiji.

– Bijeljina je proglašena evropskim gradom sporta za 2020. godinu i mi se trudimo da u svakoj prilici promovišemo taj uspjeh. Nastavljamo da podržavamo sport, odlučno, za Bijeljinu budućnosti! – naveo je Mićić.

Današnjoj utakmici FK „Jedinstva“ u Donjoj Čađavici prisustvovali su i drugi kandidati SDS Semberija za odbornike u gradskom parlamentu.

Dešavanja u bIjeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POTRAGA U TOKU: Nestao helikopter sa iranskim predsednikom

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja. Spasioci su...

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu. Sat vremena...

KOVAČEVIĆ: Očigledno je da u opoziciji nema interesa da se zaštite prava Srpske

Iako SNSD smatra da je ubjedljivo najbolje rješenje da sve parlamentarne stranke iz Republike Srpske sjednu zajedno i...

POBJEDNIČKOJ MJESNOJ ZAJEDNICI 300.000 KM: Počinje festival „Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...