SDS Semberija: Nastaviti infrastrukturno uređenje Gojsovca (foto,video)

Datum:

Share post:

Uz poštovanje svih propisanih higijensko-sanitarnih i epidemioloških mjera, sinoć je u Domu kulture u Gojsovcu održan predizborni skup Regije 5 selo na kojem su predstavljeni kandidati Stranke demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić za Skupštinu Grada, a prisutnima se obratio i Mićo Mićić, kandidat za gradonačelnika koalicije “Zajedno za Semberiju i Srpsku“.

 
– Kao i do sada, zajedno sa mještanima nastojaćemo da u mjesnoj zajednici Gojsovac stvorimo bolje mjesto za život i učestvujemo u uređivanju ovog naselja.

Ove godine u naselju je puštena u saobraćaj asfaltirana dionica puta dužine 600 metara, za šta je iz budžeta Grada i uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH obezbijeđeno 53.000 KM. Riješeni su imovinski odnosi oko Doma kulture koji je obnovljen i predstavlja mjesto gdje Gojsovčani mogu da organizuju društvene događaje – podsjetio je Mićić.

 
Nakon se zahvalio prisutnim mještanima što su izdvojili vrijeme da saslušaju planove SDS Semberije za naredni period,

TESTNA REKLAMA

Ratomir Draganić kandidat na odborničkoj listi SDSS, najavio je uređivanje još jedne saobraćajnice u Gojsovcu.

 
– Mještani koji su osnovali mjesni odbor SDS Semberija su shvatili da jedino jedinstvom lokalne i republičke vlasti možemo ostvariti zacrtane ciljeve.

Očekujemo pobjedu našeg kandidata za Gradonačelnika, ali i najmanje pet odbornika liste SDSS-a u novom sazivu Gradske skupštine, jer ćemo jedino tako realizovati započete projekte koji će promijeniti lice Semberije na bolje – zaključio je Draganić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...