SAVO Milošević OTIŠAO, Stanojević NOVI TRENER

Datum:

Share post:

Savo Milošević najavio je odlazak iz Partizana i na njegovo mjesto trebalo bi da dođe bivši trener „crno-bijelih“ Aleksandar Stanojević.

Proslavljeni srpski fudbaler i doskorašnji trener „crno-bijelih“ odlučio je da podnese ostavku poslije slabog starta sezone.

Kako nezvanično saznajemo, njegova zamjena će biti Aleksandar Stanojević koji se nalazi pred promocijom.

Partizan je u ponedjeljak počeo sjednicu Odbora za hitna pitanja, ista je nastavljena danas i zaključak je sljedeći – Milošević odlazi, a na njegovo mjesto dolazi Stanojević.

O odlasku Save spekulisalo se i poslije neuspjeha u Novom Pazaru, ali tada je odlučeno da nekadašnji reprezentativac Srbije nastavi da vrši funkciju šefa struke.

Kap koja je prelila čašu je poraz od Vojvodine u nedjelju.

Stanojević je sa Partizanom osvojio titulu i uveo je ekipu u Ligu šampiona, ali poslije toga nije uspio da ostvari veće rezultate.

Vodio je ekipe u Kini, kratko je bio u Makabi Haifi, sezonu 2015/2016. proveo je u Pekingu, a zatim je vodio PAOK, saudijski Al-Kuadsiah, a posljednji angažman imao je 2019. u Pekingu.

(B92.net)

Izvor: www.nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Danas je Veliki četvrtak

POVEZANE VIJESTI

Danas je Veliki četvrtak

Pravoslavni vjernici obilježavaju danasVeliki četvrtak kao sjećanje na Tajnu ili Posljednju večeru Isusa Hrista i njegovih učenika. Ovo je...

Srpska bogatija za 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je...

Prije 15 godina Samsung je predstavio svoj prvi Android smartfon

Samsung je najveći smartfon brend na svijetu i tu krunu drži već više od decenije. A sve je...

Zemljotres jačine 4,5 stepeni sinoć pogodio Bihać

Zemljotres jačine 4,5 stepeni pogodio je večeras oblast kod Bihaća, javio je Evropski mediteranski seizmološki zavod (EMSC). Potres se...