SALATIĆ: Cvijanović zloupotrijebila javne resurse UKC-a u partijsku kampanju

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranka prijaviće Centralnoj izbornoj komisiji kandidata za člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović za zloupotrebu javnih resursa u izbornoj kampanji. Željka Cvijanović je iskoristila današnji događaj otvaranja Klinike za kardiohirurgiju na UKC za slanje predizbornih poruka što je protivno izbornim pravilima, poručio je Stevan Salatić, šef Sektora za  politiku i medije SDS.

„Kampanja je vrijeme kada se političke poruke trebaju slati sa stranačkih govornica a ne sa govornice Univerzitetsko-kliničkog centra što je Željka Cvijanović perfidno iskoristila. Da joj je stalo da zdravstvenih radnika i uslova u kojima rade Cvijanovićeva bi objavila spisak nabavki tokom korone koji se oštetila budžet Republike Srpske za stotinu miliona maraka“, poručio je Salatić.

Salatić kaže da stotine ljekara koji su otišli u inostranstvo za vrijeme premijerskog a i predsjedničkog mandata Željke Cvijanović najbolje govori kakva je briga odlazeće predsjednice prema zdravstvenom sektoru.

TESTNA REKLAMA

„Nakon što su zloupotrijebili automobile i helikoptere Republike Srpske u stranačku kampanju, rukovodstvo SNSD-a današnjim govorima na Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka pokazalo da je UKC za njih samo partijska govornica a vrijedni zdravstveni radnici koji su iznijeli teret korona krize za njih samo publika koja treba da aplaudira na Dodikove i Cvijanovićeve partijske govore. Očekujemo da nadležni sankcionišu takvo ponašanje“, zaključio je Salatić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...