„Radnik MD Shop“ Bijeljina punom mjerom u Mostaru vratio brejk

Datum:

Share post:

Drugi meč finala play-offa razigravanja za nosioca titule najboljeg u Premijer Futsal Ligi Bosne i Hercegovine odigran je večeras u Mostaru. Nakon utakmice u Bijeljini kada su posle 50 minuta i nerešenog ishoda, o pobedniku odlučivali penali u kojima je pobedu za vođstvo od jedan prema nula u seriji izvojevao Mostar, pred dupke punom Salom Gimnazije, u revanšu je Radnik MD Shop uzvratio i izjednačio u finalnoj seriji.

Prvih pet minuta, otvorena igra, Radnik visoko pred golom domaćih, pojačan Davorom Arnautovićem koji je prvi meč propustio zbog kartona. Obe ekipe su imale par dobrih prilika, uz promašaje, zaslužni za nepromenjen rezultat na semaforu bili su i čuvari mreža.

Ipak u 5.minutu, Radnik je iskoristio priliku, zaigrao svojim najjačim oružjem golmanom-igračem i u prvoj prilici, strelac nakon jedne akcije bio je a ko bi drugi nego Mirko Marinković koji je iz prve sa leve strane preciznim udarcem poslao neodbranjivu loptu u mrežu do tada odličnog Ahmedpoura.

Na 2:0 povisio je kapiten Pavić u 9.minutu. Pavlović dijagonalom pronalazi Marinkovića, koji u sredini dodaje Paviću i duplirano vođstvo Semberaca.

Na tri gola razlike Radnik stiže u 16.minutu. Ružičić dok je na desnoj strani pronašao usamljenog Davora Arnautovića koji prilazi šestercu i kroz noge Ahmedpoura šalje loptu u mrežu za ogromnih 3:0 u prvom delu meča.

Nastavak meča i FC “Mostar SG” odmah kreće sa golmanom-igračem, ali se Radnik uspešno brani i koristi to tako da u 26.minutu postiže pogodak za 4:0. Danijel Ružičić preko celog terena pogađa za već nedostižnih 4:0.

Postiže Mostar svoj prvi gol u 33.minutu preko Kalajdžića koji je presekao dodavanje Džombića prilikom izvođenja auta i pogađa za 4:1. Bilo je to sve od domaćih do kraja koji nisu uspeli savladati više nego odličnog večeras Danijela Ružičića.

Nažalost u 38.minutu dolazi do prekida utakmice i pražnjenja tribine nakon incidenta koji se dogodio na tribinama. Grupa od desetak navijača Radnika uključujući i članove uprave je napadnuta ali od, nazovimo ih tako, ljubitelja futsala, koji kako saznajemo nemaju veze sa klubom iz Mostara. U odbranu Bijeljinaca stali su ljudi koji su došli gledati futsal i uživati u njemu kao i igrači mostarskog kluba pošto je do tada utakmica protekla u fer korektnoj atmosferi. Do kraja bez promene rezultata uz napomenu da je crveni karton dobio najbolji strelac Pemijer Lige Bosne i Hercegovine Marinković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: futsalbalkan.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Delegacija Republike Srpske u posjeti Agenciji za vode Kraljevine Holandije (foto)

Predstavnici Javne ustanove „Vode Srpske“ i resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske bili su...

KOMUNALAC BIJELJINA: Akcija besplatnog odvoza kabastog otpada traje do 30. aprila

S obzirom na to da je "Apri - mjesec čistoće" na izmaku, a da je akcija besplatnog odvoza...

Uskoro sjednica Vijeća naroda Srpske: Bošnjaci potežu veto na čak 3 zakona

Akti koje je Narodna skupština Republike Srpske usvojila na posljednjoj sjednici, između ostalog i Izborni zakon Republike Srpske,...

GOVEDARICA: Nađeno rješenje – radnicima SDS biće isplaćene plate

Nađeno rješenje: Radnicima SDS-a biće isplaćene plate Šef Kluba poslanika SDS-a održao je jutros sastanke sa predstavnicima Vlade Republike...