Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas u 11.00 časova sa svojim saradnicima napustio teritoriju Grada Bijeljina i krenuo dalje prema Brčkom i Banjaluci.

Petroviću je danas drugi dan na MARŠU ČASTI ZA OZDRAVLJENJE REPUBLIKE SRPSKE, kako ga je nazvao.

Gradonačelnik Bijeljine je sinoć u Donjem Dragaljevcu rekao da ima u Banjaluci puno toga da kaže (kako ga Petrović kao jedan od rijetkih iz opozicije oslovljava), CiK predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Petrović je sinoć u Donjem Dragaljevcu razgovarao sa mještanima o njihovim problemima u ovom selu, šta je sve potrebno, da se napravi plan, te da se vidi šta se sve može riješiti od njihovih problema.

Gradonačelnik Bijeljine sa savjetnicima krenuo put Banjaluke (foto, video)

Gradonačelnik Bijeljine se takođe danas prilikom napuštanja Donjeg Dragaljevca zahvalio divnim damama na sinošnjem i današnjem gostprimstvu.

Gradonačelnik Bijeljine na putu ka Banjaluci stigao u Donji Dragaljevac (foto,video)

Petrović je takođe rekao da je prva prepreka savladana, te da nastavlja dalje,  put Brčkog i dalje prema Banjaluci.

Petrovićev ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ i njegovih saradnika na putu do Banjaluke će trajati 10 do 14 dana, kako je nagovjestio.

Petrović je na ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ krenuo simbolično na Dan Svetog Kirila i Metodija, 24. maja 2023. godine.,dan uoči Spasovdana.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име