Gradonačelnik Petrović napustio teritoriju Bijeljine, nastavio ka Brčkom i Banjaluci (foto,video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas u 11.00 časova sa svojim saradnicima napustio teritoriju Grada Bijeljina i krenuo dalje prema Brčkom i Banjaluci.

Petroviću je danas drugi dan na MARŠU ČASTI ZA OZDRAVLJENJE REPUBLIKE SRPSKE, kako ga je nazvao.

Gradonačelnik Bijeljine je sinoć u Donjem Dragaljevcu rekao da ima u Banjaluci puno toga da kaže (kako ga Petrović kao jedan od rijetkih iz opozicije oslovljava), CiK predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Petrović je sinoć u Donjem Dragaljevcu razgovarao sa mještanima o njihovim problemima u ovom selu, šta je sve potrebno, da se napravi plan, te da se vidi šta se sve može riješiti od njihovih problema.

Gradonačelnik Bijeljine sa savjetnicima krenuo put Banjaluke (foto, video)

Gradonačelnik Bijeljine se takođe danas prilikom napuštanja Donjeg Dragaljevca zahvalio divnim damama na sinošnjem i današnjem gostprimstvu.

Gradonačelnik Bijeljine na putu ka Banjaluci stigao u Donji Dragaljevac (foto,video)

Petrović je takođe rekao da je prva prepreka savladana, te da nastavlja dalje,  put Brčkog i dalje prema Banjaluci.

Petrovićev ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ i njegovih saradnika na putu do Banjaluke će trajati 10 do 14 dana, kako je nagovjestio.

Petrović je na ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ krenuo simbolično na Dan Svetog Kirila i Metodija, 24. maja 2023. godine.,dan uoči Spasovdana.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...