“Putine, oženi me! Već jednom…“

Datum:

Share post:

U prestonici Rusije sve češće se mogu čuti spekulacije da je dugogodišnja devojka predsednika te države Vladimira Putina postala nestrpljiva i da želi da zna kada će je on konačno oženiti.

Duže od jedne decenije Putina dovode u vezu sa trofejnom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (35), osvajačicom dve olimpijske, 14 svetskih i 25 evropskih medalja, koja danas vodi veliku medijsku kompaniju u Moskvi, navodi britanski list, koji dodaje da postoje čak i glasina da par u tajnosti ima porodicu, što je Kremlj negirao. 

Novinar Aleksandar Janašev, iz medijske kuće koju vodi Kabajeva, tokom godišnje konferencije za novinare ruskog predsednika održane u četvrtak, Vladimiru Putinu postavio je upravo pitanje kada planira da se oženi i sa kim. Putin je na to odgovorio da će se oženiti jednom, ali nije precizirao sa kime planira to da učini. 

Pitanje novinara mnogi su razumeli kao pritisak same Kabajeve ili eventualni početak PR kampanje Kremlja, koji namerava da najzad obelodani identitet buduće prve dame.

TESTNA REKLAMA

Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine, nakon što je par zajednickim saopštenjem o razvodu izašao u javnost. 

Ruski mediji uglavnom izbegavaju ovakve teme, a i sam Janušev je pre nego što je postavio svoje pitanje rekao da je državnim medijima bilo zabranjeno da se bave tom temom. 

Novinar je kasnije dodao da veruje da je Vladimir Putin dao nagoveštaj da će javnost uskoro nešto saznati.

Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...