PU BIJELJINA: Nije bilo neprofesionalnog postupanja prema Svetozaru Mihajloviću

Datum:

Share post:

Policijska uprava Bijeljina reagovala je danas na navode Svetozara Mihajlovića u medijima da su policijski službenici neprofesionalno postupali prema njemu, ističući da je zakon isti prema svim građanima i da se prema svima isto primjenjuje.

Pripadnici policije su 15. avgusta u 14.00 časova, prilikom redovne kontrole vozila u Majevičkoj ulici u Bijeljini, zaustavili i kontrolisali automobil "škoda" kojim je upravljao Mihajlović i uočeno je da ne koristi sigurnosni pojas.

U saopštenju policije se navodi da je prilikom uručenja prekršajnog naloga Mihajlović odbio da ga primi, zatvorio je prozor i samovoljno startovao automobil, pri čemu je povrijeđen policajac.

Patrola policije krenula je za vozilom i zaustavila ga u Ulici Svetog Save gdje je Mihajlović lišen slobode zbog nepostupanja po naređenju ovlaštenih službenih lica.

TESTNA REKLAMA

Iz Policijske uprave Bijeljina navode da su, prilikom lišavanja slobode, Mihajloviću saopšteni razlozi i predočena prava lica lišenog slobode, te da je on odbio svaki vid saradnje sa policijskim službenicima.

Mihajlović je zadržan u službenim prostorijama Policijske uprave Bijeljina oko jedan čas, nakon čega je pušten.

"Napominjemo da policija postupa po zakonima i propisima, a ukoliko su građani nezadovoljni radom policije svoje nezadovoljstvo mogu iskazati usmenim ili pismenim putem Inspektoratu za unutrašnju kontrolu", navodi se u saopštenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...

Srbija donirala prvih 10 miliona za autoput Bijeljina-Rača

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciju Srbije od 10 miliona evra namijenjenu za finansiranje radova na izgradnji autoputa...

DODIK KUM SLAVE Hram u Pofalićima obilježio praznik Preobraženje Gospodnje

Svetom liturgijom, lomljenjem slavskog kolača i litijom, Hram Preobraženja Gospodnjeg u sarajevskom naselju Pofalići obilježio je danas krsnu...

ŠMIT: „Ako sam bio isuviše glasan, obećavam, ubuduće ću biti tiši“

"Ako sam bio isuviše glasan, obećavam, ubuduće ću biti tiši" Šmit u intervjuu otkrio zašto je burno reagovao...