Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Datum:

Share post:

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS – Pokret Uspješna Srpska – Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska Zlatko Maksimović, ocijenio je da je njegova stranka u izbore ušla maksimalno korektno i poslao snažne poruke građanima Semberije.

“Pokret Uspješna Srpska ima svoj put. Naš put je put uspješnih. Da svi u našoj Bijeljini i Republici Srpskoj budu uspješni. Hajde zajedno da gradimo jaču, bolju i moderniju Bijeljinu, i Republiku Srpsku”, poručio je prof. dr Maksimović.

On je istakao da je Pokret Uspješna Srpska ovu kampanju vodio na jedan originalan i drugačiji način u kojem nije bilo govora mržnje.

TESTNA REKLAMA

“ Krenuli smo tako što smo 70 mladih učlanili u Pokret Uspješna Srpska. I nismo ih samo učlanili. Kod nas su na rukovodećim funkcijama mladi ljudi. To pokazuju i kandidati PUS-a. Mladi, a ostvareni. Docentkinja Živka Malić, doktor specijalizant ginekologije Aleksandar Stevanović i dr Nemanja Janković, ljudi sa rezultatima, poznati a tako mladi”, rekao je Maksimović.

Pred oko 800 posjetilaca Konvencije prvi čovjek Pokreta Uspješna Srpska obećao je da će se zalagati da mladi ostanu u našoj zemlji, da se zaposle, za bolju privredu i poljoprivredu, dostojanstven život penzionera, bolje obrazovanje, zakonodavstvo, za bolji život sugrađana a ono što je najvažnije –, kako je rekao” borićemo se da u našem gradu i u našoj Republici Srpskoj zdravstvo bude što bolje”.

Koalicija NPS –Darko Banjac, PUS – Prva SDS na predstojećim opštim izborima podržaće Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske I Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...