Priznanje za „Stars M“ iz Bijeljine (foto)

Datum:

Share post:

Povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, Gradonačelnik Ljubiša Petrović organizovao je prijem za uspješne privrednike i građane kojima su dodijeljena priznanja i zahvalnice.
Među nagrađenima za uspješno poslovanje i doprinos privrednom razvoju Grada Bijeljina, zahvalnicu je dobio i frizerski salon „Stars M“ vlasništvo Maje Petrović.
„Veliko mi je zadovoljstva i čast, što je naš salon dobio jedno ovakvo priznanje. Naš doprinos privrednom razvoju grada možda nije veliki i značajan, ali ovakvo priznanje znači u smislu da neko prati i vrednuje naš trud i zalaganje tokom svih ovih godina. – rekla je Maja Petrović vlasnik salona „Stars M“.
Salon je za 15 godina postojanja postao izuzetno prepoznatljiv u našem gradu, ali i šire. Pored glamuroznih frizura, šminkanja u salonu se rade i sve vrste ekstenzija. Jednostavno rečeno, sve što poželite od Vaše kose, ove djevojke to mogu.
„Uspjeh ne dolazi sam i preko noći. Potrebno je mnogo rada, truda i zalaganja kako bi postigli najbolje rezultate. Koliko god imali iskustva i znanja, uvijek se pojavi neka nova tehnika ili način rada. Ako želite da budete najbolji u onome što radite, ne samo u ovo poslu, morate stalno da učite i usavršavate se, kako bi bili u trendu sa svim inovacijama“- ističe Maja Petrović.
Salon „Stars-M“ nalazi se u strogom centru grada, u Njegoševoj ulici. Izuzetno moderno opremljen i uređen sa puno stila, predstavlja mnogo više od frizerskog salona. 
Za kraj, Petrovićeva naglašava da:  „Veliku zahvalnost za mnoge uspjehe, pa tako i za ovo priznanje dugujem mojim zaposlenima, zadovoljnim klijentima koji nam se stalno vraćaju i preporučuju nas svojim prijateljima. Posebna zahvalnost mojoj porodici, koja predstavlja najveću podršku u onome što radim sve ove godine“.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Lazareva subota u Bijeljini obilježena na tradicionalan način

Tradicionalnom proljećnom igrom „Lazarice“ ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini je danas obilježena Lazareva subota. Dječiji ansambl Srpskog...

‘’LAZARICE’’ će mještanima MZ Novi Dvorovi u nedjelju poželjeti igrom i pjesmom blagorodnu godinu

U nedjelju 28.04.2024. godine u 08.00 časova  Lazarice  će proći kroz naselje Novi Dvorovi, kada će u veseloj...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...

PLEJOF: JAHORINA –BUDUĆNOST, treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS

Večeras se u Palama igra treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Jahorina na korak od...