PRIJEM ZA LJEKARE, DOBITNIKMEDALJE „SVETI ĐORĐE“, U DOMU ZDRAVLJA „DR ROSA HADŽIVUKOVIĆ“ (foto)

Datum:

Share post:

Na sjednici Skupštine opštine Lopare, održanoj povodom Dana opštine Đurđevdana,  dodijeljena su priznanja zaslužnim građanima koji svojim radom i trudom daju značajan doprinos u razvoju Lopara.

Među dobitnicima priznanja  je i pet ljekara Doma zdravlja „Dr Rosa Hadživuković“ Lopare.

Medalje Svetog Đorđa na pomenutoj sjednici su uručene dr Iliji Joviću, dr Radiji Tomić,  dr Nadi Šakotić, dr Oliveri Krsmanović i dr Borki Gavrić (posthumno), čiju je nagradu preuzeo muž Rado Gavrić.

Dobitnicima priznanja direktor Doma zdaravlja Dušan Šakotić i menadžer za zdravstvena pitanja Želimir Nešković upriličili su svečani prijem u prostorijama ustanove.

„Menadžment i zaposleni Doma zdravlja izražavaju duboku zahvalnost ljekarima koji su dio svog radnog vijeka proveli u našoj ustanovi i time unaprijedili zdravstvenu zaštitu i podigli ugled svojoj profesiji na području naše lokalne zajednice“, rekao je Dušan Šakotić,  direktor  Doma zdravlja.

Dr Nada Šakotić je, u svoje lično ime i u ime nagrađenih kolega, izrazila zahvalnost rukovodstvu i zaposlenim Doma zdravlja na organizovanom prijemu, kao i Skupštini opštine Lopare na dodijeljenim priznanjima.

„Nekad smo možda međusobno kao kolege komentarisali da bi bilo dobro da se neka od nagrada dodijeli nekom od doktora.  Nikad nisam razmišljala o tome da treba da budem ja za nešto specijalno nagrađena. Moj rad, kao i rad mojih kolega je dio naših života i našeg opredjeljenja, a nagrade su dobre za podizanje ugleda naše profesije“, navela je Šakotićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini organizovana Panel diskusija “U harmoniji sa prirodom” (foto, video)

U Etno Selu Stanišići u Bijeljini, danas je održana Panel diskusija pod nazivom “U harmoniji sa prirodom –...

ĆORIĆ: Zajedničkim TAG uređajem kroz Republiku Srpsku, Srbiju i Federaciju BiH do početka turističke sezone

Nedeljko Ćorić, v.d. direktora JP „Autoputevi Republike Srpske“ bio je gost u jutarnjem programu RTS povodom juče potpisanog...

Juniori KMF “Radnika” šampioni regularnog dijela

Saopštenje KMF “Radnik MD Shop” prenosimo u cjelosti: “Prije početka sezone zacrtali smo cilj da napravimo jaku, kvalitetnu okosnicu...

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Počinje sa radom “Škola za trudnice”

Škola za trudnice u okviru Ambulante za specijalističke konsultacije iz ginekologije, kreće početkom aprila, a sve zainteresovane trudnice...