PRIJEM ZA LJEKARE, DOBITNIKMEDALJE „SVETI ĐORĐE“, U DOMU ZDRAVLJA „DR ROSA HADŽIVUKOVIĆ“ (foto)

Datum:

Share post:

Na sjednici Skupštine opštine Lopare, održanoj povodom Dana opštine Đurđevdana,  dodijeljena su priznanja zaslužnim građanima koji svojim radom i trudom daju značajan doprinos u razvoju Lopara.

Među dobitnicima priznanja  je i pet ljekara Doma zdravlja „Dr Rosa Hadživuković“ Lopare.

Medalje Svetog Đorđa na pomenutoj sjednici su uručene dr Iliji Joviću, dr Radiji Tomić,  dr Nadi Šakotić, dr Oliveri Krsmanović i dr Borki Gavrić (posthumno), čiju je nagradu preuzeo muž Rado Gavrić.

Dobitnicima priznanja direktor Doma zdaravlja Dušan Šakotić i menadžer za zdravstvena pitanja Želimir Nešković upriličili su svečani prijem u prostorijama ustanove.

„Menadžment i zaposleni Doma zdravlja izražavaju duboku zahvalnost ljekarima koji su dio svog radnog vijeka proveli u našoj ustanovi i time unaprijedili zdravstvenu zaštitu i podigli ugled svojoj profesiji na području naše lokalne zajednice“, rekao je Dušan Šakotić,  direktor  Doma zdravlja.

Dr Nada Šakotić je, u svoje lično ime i u ime nagrađenih kolega, izrazila zahvalnost rukovodstvu i zaposlenim Doma zdravlja na organizovanom prijemu, kao i Skupštini opštine Lopare na dodijeljenim priznanjima.

„Nekad smo možda međusobno kao kolege komentarisali da bi bilo dobro da se neka od nagrada dodijeli nekom od doktora.  Nikad nisam razmišljala o tome da treba da budem ja za nešto specijalno nagrađena. Moj rad, kao i rad mojih kolega je dio naših života i našeg opredjeljenja, a nagrade su dobre za podizanje ugleda naše profesije“, navela je Šakotićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Godišnje bacimo 5.000 šlepera hrane

Prema podacima UN u BiH godišnje bude bačeno oko 400.000 tona hrane.  Kompanije koje se bave prodajom i...

U Bijeljini održano stručno predavanje za distrofičare (foto)

U okviru nedjelje borbe protiv distrofije, Regionalno udruženje distrofičara Bijeljina danas je u hotelu Drina održalo stručno predavanje...

Polaganjem vijenaca i cvijeća obilježena 31. godišnjica Druge semberske lake pješadijske brigade VRS (foto, video)

Na današnji dan, 1992. godine, formirana je Druga semberska brigada Vojske Republike Srpske kroz koju je prošlo 4.200...

ĐURĐEVIĆ: KMF „Radnik MD Shop“ je ponos Bijeljine (foto, video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, danas je organizovao prijem za šampione BiH u futsalu KMF "Radnik MD...